2777
2789
عنوان

خانوادم بدون اینکه نظر منو بپرسن خواستگارامو رد میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 52 پست
اگه جای تو بودم خجالت میکشیدم که خواستگارم بیاد تو همچین خونه‌ای

کاش خونمونو میدی!! 😥 

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو سر کار مستقل شو نه برای جهیزیه و ازدواج برای اینکه یک روزی از خونه بزنی بیرون 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
اشتباه نکن درستو بخون نشد برو ی شغل دیگه حداقل مستقل باشی

وقتی هیچ حمایتی ندارم چجوری بخونم !

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰
خوب چرا رد کردی پسره رو میگفتی بیا خواستگاریبعدم با وامت جهاز بخر

به خاطر خانوادم چون مخالفن

بعدا میفهمی که استقلال داشتن چقد مهمه برای یک زن

شوخی میکنم عزیزم😂

من بخوام هم شوهر کنم مامان بابامم بزارن مادربزرگم نمیزاره

میگه شوهر فقط اسمش خوبه ک مردم برات حرف درتیارن وگرنه زن باید درس بخونه 😂

کاش خونمونو میدی!! 😥

همون دیگه،  میتونم تصورش کنم 

ما خونمون خوبه ولی یکم منطقمون بده اونم که به خانوادم گفتم تا زمانی که نریم جای خوب من خواستگار قبول نمیکنم

لطفا احترامتو حفظ کن🫶

باباش گفته باید بری سرکار خودت پول دربیاری جهیزیه بخری، من پول نمیدم برای جهیزیه تو . برای همین خواس ...

من منظورم سر اون قسمت حرفش ک گفت هرکسی موقع ازدواج خودشو میدونه و اینا بود

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼 
من منظورم سر اون قسمت حرفش ک گفت هرکسی موقع ازدواج خودشو میدونه و اینا بود

تا حدودی راست میگه استارتر

از نظر عاطفی و جنسی و مالی و.... هرکس خودش بهتر میدونه چه زمانی وقت ازدواجشه

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

خخیلیا همین شرابط تورودارن! ولی خب چاره ای نیس! بهتره بشینی هرجور شده درست رو بخونی! و از طریق دانشگاه ب جایی برسی یا ب شوهرو اینا........ 

حالا گوش کن! 

من تک دختر یه خانواده م! ازنظر مالی متوسط رو به بالا از نظر اجتماعی ولی خیلی یییییی معروف و مشهورتوشهرمون! 

تازه الان 23سالمه!هکه رفیقام ازدواج کردن! درسم تموم شده! سره کار میرم دستم توجیبمه و...... 

بازم پدرم تصمیم میگیره و بدون هیچچچچچ دلیلی خواستگارمو رد میکنه! پس بدون تو تنها نیستی ولب شرایط متفاوته! 

عزیزم

به هیچی دیگه کاری ندارم چون واقعا توشرایط شما نبودم ولی اینکه درس بخونی کار کنی وبه استقلال مالی برسی خیلی مهمه چون هیچ کس نمیدونه قراره تو زندگی چی پیش بیاد اینطوری نه کسی میتونه منت بذاره سرت و ببخشید که این طور میگم ولی فکر کن ازدواج کردی خدای نکرده کارت بکشه به جدایی پدری که حتی الان حمایتت نمیکنه قراره بعدا برات حامی بشه؟ پس برای شما خیلی مهمه که خودت بتونی حامی خودت باشی 

2810