2777
2789

اولش بگم ۱۷ سالمه ولی نگید زوده هر کسی موقع درست ازدواج رو و امادگیش رو خودش میتونه تشخیص بده البته این نظر منه .

اگه از خانوادم بگم بابام یه ضایعات چی هست که حیاطمون روکرده انبار ضایعات که اصلا به درد نمیخوره و هر کی میاد خونمون میگه خونتون شده عین خونه شکیب همه چندششون میشه بیان خونمون 

خودمم همچین آدم تحفه ای نیستم لاغر جوش جوشی دماغ بزرگ 

بعد اینکه من رشتم تجربیه با اینکه خانوادم پول دارن اما امکانات مناسبی برای تحصیلم فراهم نمیکنن نه لپ تاپی نه کلاسی معلم های مدرسمون هم که افتضاح و کنکور خیلی با مدرسه فرق داره ولی هیچ کدوم سرشون نمیره و میگن تو عرضه نداری بخونی .

یه خواستگار داشتم داداش دوستم بود تقریبا ۹ ماه اصرار و التماس که باهاش ازدواج کنم اما به خاطر خانوادم گفتم نه پسره خیلی خوب بود شرایط منو میدونست پولدار بهترین شغل خانوادش خیلی حمایتگر و خونگرم و.... اما مامان و بابای من نداشتن که اوکی بشیم 

یا یکی دیگه باز همین شرایط رو داشت و گفتن نه !

چون بابام میگه باید خودت کار کنی و بری سرکار که بعدش جهیزیه بخری بعد ازدواج کنی ما پول جهیزیه نمیدیم! پول نمیدیم بری دانشگاه پیام نور ! بابام خیلی خسیسه و واقعا دارم عذاب میکشم از این وضع! از اینکه مدام منو با بقیه مقایسه میکنن تهمت میزنن محدود میکنن و بی محبت هستن ، بابای من با یه آدم غریبه فرقی نداره ، البته چون پسر نیستم ازم بدشون میاد

دیگه خسته شدم 

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی تو سن کم برای ازدواج هستن ادما 

میگن ما بلوغ فکری رسیدیم و … بعدا ک ازدواج میکنن ۲۳ ۲۴ سالشون ک میشه پشیمونی از سر و ریختشون میباره پس حق با خانوادست

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼 

اونایی که تو مجردی زندگیشون خوبه هیچ وقت منو درک نمیکنن

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰
منم همینطور البته ۲ سال از تو بزرگترم😂😂بابا خب من شاید بخوام ترک تحصیل کنم برای آقامون قورمه بپزم

بعدا میفهمی که استقلال داشتن چقد مهمه برای یک زن

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

وقتی تو سن کم برای ازدواج هستن ادما میگن ما بلوغ فکری رسیدیم و … بعدا ک ازدواج میکنن ۲۳ ۲۴ سالشون ک ...

باباش گفته باید بری سرکار خودت پول دربیاری جهیزیه بخری، من پول نمیدم برای جهیزیه تو . برای همین خواستگارها رو رد میکنم

حق با اوناس؟

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
2810