2777
2789
معمولا اخر ساله.من پارسال قبول شدم

دعا کنید مادر و خاله های منم قبول شن 🙃💚

این روزا زحمتشون رو به چشم میبینم❤️🙂

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
فک میکنی تست بزنی متوجه میشی یه چیزایی بلدی

بابا این سند تحول ومبانی نظری و تربیت مطهری همش شبیه همه هر کاری میکنم هضم نمیشه 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
تست کارمیکنی؟تامیتونی تست بزن روان میشن برات

اره 

بعد یه مشکل دیگه تخصصی هاست نمی‌دونم چطور بخونم 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اره بعد یه مشکل دیگه تخصصی هاست نمی‌دونم چطور بخونم

منکه همه رو قرو قاطی میخونم فقط الان عمومیارونمیخونم چون پارسال خیلی خوندمشون تقریبا یادمن میزارم هفته اخربازمیخونم وتست کارمیکنم

منکه همه رو قرو قاطی میخونم فقط الان عمومیارونمیخونم چون پارسال خیلی خوندمشون تقریبا یادمن میزارم هف ...

ببین من تست های تخصصی سال گذشته دیدم انگار بیشتر از قسمت کلیات کتاب ها سوال اومده ولی بازم میترسم فقط کلیات بخونم 

ببین من تست های تخصصی سال گذشته دیدم انگار بیشتر از قسمت کلیات کتاب ها سوال اومده ولی بازم میترسم فق ...

علوم اجتماعی

2810