2777
2789
عنوان

خانم ها کی با کلومیفن باردار شده

84 بازدید | 17 پست

سلام آیا خوردن این قرص بدون تجویز پزشک مشکلی ایجاد میکند من چند سری داروهای دیگه خوردم نتیجه نگرفتم  

متاسفانه روزی پریود شدم که زمانش به دکتر رفتن برای شروع قرص نمی‌کشه 

می‌خوام از داروخانه بگیرم و  از فردا که روز سوم هست شروع کنم  به راهنمایی شما نیاز دارم ممنونم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

عزیزم شوهرت آزمایش داده؟؟

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

به هیچ وجه سرخود نخور که کلی عوارض داره

بعدم تعداد قرص و روز شروع و پایانش رو دکتر باید بهت بگه.

یک وقت سر خود میخوری به  چند قلو زایی دچار میشیا

این قرص ها شوخی نداره

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

بعد خوردن این قرصا باید امپول آزادسازی بزنی،چون امکان کبست شدن تخمکای ریز هس

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
بعد خوردن این قرصا باید امپول آزادسازی بزنی،چون امکان کبست شدن تخمکای ریز هس

وای دکتر به من امپول نداده 🤦میترسم بخورم

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
وای دکتر به من امپول نداده 🤦میترسم بخورم

عزیزم بعد اینکه قرص تموم شد،۴روز بعد باید سنو بشی،بعد سنو امپول تجویز میشه نه از همون اول

امپول این ماه زدم بدجوری پا درد دارم

بخاطر آزادسازی عستش عزیزم

2810