2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو همه ی تاپیکا نگفتم این اول دوما دخترم شما باید همون لحظه میگفتی شوخی بود یا نتی هست به همین سادگی ...

شما الان مشکلت با من چیه دقیقا؟

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

شما الان مشکلت با من چیه دقیقا؟

کی گفته با شما مشکلی دارم؟گفتم چیزی که لازم بود 

تاپیک جدیدمم کلی هست فرد خاصی رو نگفتم اگر شماام اینطورید به خودتون بگیرید پس 

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

حسادت دشمنی توهین ده سال از من بزرگ تره ولی میخواد من نباشم هیچ وقت بله میشه

ای بابا به خدا نمیدونم چی بگم

خب به پدرمادرتون بگید اونا باید رابطه شما رو ترمیم کنن🙂امیدوارم که درست بشه همه چی 

خب چرا 😐 مثلا چی میشه

هرکار برامن میکنه نباید برا بقیه هم کنه ک...محبت خواهربرادری سرجاش ولی خب یسری چیزا تغییر میکنه...انشاالله شما همیشه بامحبت باشید...من خودم همیشه میگم محبت کنه دوست باشه باخواهرش ولی خب یسری چیزام هست ی محبتای خاص دوس دارم براخودم باشه 

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
ممنونم محبت دارین دعا کنین از شر همه دشمنام و داداشم راحت بشم

وای نگو ..از دشمنات اره ولی داداش هم خونه خواهر هم خونه حتی باوجود اختلافات هیچوقت ازهم نگذرید.‌‌حتی بدهم بودید همچین چیزی نخواید

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
2810