armins مدیر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 2047 عنوان اینم ناهار ما 😍😍😍😍😍😍😍😍 همه بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 3340 بازدید | 152 پست پیتزا رو برا خواهر زاده شیطونم درست کردم این خورش رو هم برای خودم 1403/09/01 | 13:44 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلاسهندونهای عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 761 دشمنمه یه آدم روانی ای بابامگه میشه اخه گل پسر؟محدودت میکنه؟یا تحت کنترلت گرفته؟
armins مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 2047 ای بابامگه میشه اخه گل پسر؟محدودت میکنه؟یا تحت کنترلت گرفته؟ حسادت دشمنی توهین ده سال از من بزرگ تره ولی میخواد من نباشم هیچ وقت بله میشه
1245pari عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 1758 تو همه ی تاپیکا نگفتم این اول دوما دخترم شما باید همون لحظه میگفتی شوخی بود یا نتی هست به همین سادگی ... شما الان مشکلت با من چیه دقیقا؟ اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 13602 شما الان مشکلت با من چیه دقیقا؟ کی گفته با شما مشکلی دارم؟گفتم چیزی که لازم بود تاپیک جدیدمم کلی هست فرد خاصی رو نگفتم اگر شماام اینطورید به خودتون بگیرید پس شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد
گیلاسهندونهای عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 761 حسادت دشمنی توهین ده سال از من بزرگ تره ولی میخواد من نباشم هیچ وقت بله میشه ای بابا به خدا نمیدونم چی بگمخب به پدرمادرتون بگید اونا باید رابطه شما رو ترمیم کنن🙂امیدوارم که درست بشه همه چی
00chita00 عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 11368 خواهرم بارداره گفت رب نزن دوست ندارم ویار داره آها خوبه پس آفرین
آرامش_مطلقم_من عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 154 خب چرا 😐 مثلا چی میشه هرکار برامن میکنه نباید برا بقیه هم کنه ک...محبت خواهربرادری سرجاش ولی خب یسری چیزا تغییر میکنه...انشاالله شما همیشه بامحبت باشید...من خودم همیشه میگم محبت کنه دوست باشه باخواهرش ولی خب یسری چیزام هست ی محبتای خاص دوس دارم براخودم باشه برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
آرامش_مطلقم_من عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 154 ممنونم محبت دارین دعا کنین از شر همه دشمنام و داداشم راحت بشم وای نگو ..از دشمنات اره ولی داداش هم خونه خواهر هم خونه حتی باوجود اختلافات هیچوقت ازهم نگذرید.حتی بدهم بودید همچین چیزی نخواید برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
armins مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 2047 هرکار برامن میکنه نباید برا بقیه هم کنه ک...محبت خواهربرادری سرجاش ولی خب یسری چیزا تغییر میکنه...ان ... آهان از اون لحاظ ممنون