2777
2789
غزه و لبنان به ما چه؟ امنیت ما داخل خودمونه نه یک کشور که هیچ ارتباطی باهاش نداریم

ی کم سطح اطلاعات تونو ببرین بالا امنیت منطقه ینی امنیت کشور 

همه کشورای جهان اینو میدونن امنیت منطقه و همسایه هاشون باعث میشع خودشونم امن باشن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی کم سطح اطلاعات تونو ببرین بالا امنیت منطقه ینی امنیت کشور همه کشورای جهان اینو میدونن امنیت منطقه ...

برو بده دیگه طلا هاتو 

ایران و دولت هم خوب میکنه یارانه نمیده 

به فکر امنیت باشید یارانه کشکه مردم ما چغندرن غزه مهم تره

خوشحالم مثل ابر تو بهار 𝙷.𝚂 🌱#جذابای_سایت

دایی من، رفاه هستن. ولی واریز نشده. پس الکی کامنت نذارین.من خودم مسکن هستم، برا منم واریز نشده😐🤣

عزیزم خواهرم مسکنه براش واریز شد.مال ماهم رفاه هس واریز شد.شما حرف الکی نزن مسخره

خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏

برو بده دیگه طلا هاتو ایران و دولت هم خوب میکنه یارانه نمیده به فکر امنیت باشید یارانه کشکه مردم ما ...

اولا چون هنوز امنیت داری درک نمیکنی این موضوع و سواد این موضوع هم نداری دوما نمیتونی بگی من چیکار کنم پولمو 

روز خوش

لامصب چجوری خبر داری که برای کدوم بانکها، واریز شده یا نه🥴😂🤣

خواهرم مسکن شوهرم رفاه

خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏

هیچی منابع مالی تامین نشده بودبرا همین یکم تاخیر داشت دارن میزنن

آها

آخی طفلیا

به مردم ک میرسن همیشه گدان

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
اولا چون هنوز امنیت داری درک نمیکنی این موضوع و سواد این موضوع هم نداری دوما نمیتونی بگی من چیکار کن ...

من سوادم کمه تو دانشمندی 

خوشحالم مثل ابر تو بهار 𝙷.𝚂 🌱#جذابای_سایت

برو بده دیگه طلا هاتو ایران و دولت هم خوب میکنه یارانه نمیده به فکر امنیت باشید یارانه کشکه مردم ما ...

بیخیال برا چی کل کل می‌کنی فایده نداره تعلیق میشی

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡