2777
2789

سلام مامانا

من دخترم دوماهشه

در طول روز شیرم خوبه سیر میشه ولی نمیدونم چرا شبا شیرم کم میشه سیر نمیشه گریه میکنه برا همین هر شب حدود ۶۰یا۹۰ میلی لیتر شیر خشک میدم میخوره تا نخوره نمیخوابه 

وقتی به دکترش گفتم خیلی مخالفت کرد گفت حیف نیس به بچه شیر خشک میدی گفتم فقط یبار شب میدم گفت همون یک بار دوبار ها همه چیو خراب میکنن اون موقع دیگه مغزت دستور تولید شیر نمیده سعی کن حذفش کنی شیر خودتو افزایش بده به هیچ‌ وجه شیر خشک نده میگه هر یه قطره شیر خشکی که بچت میخوره یه قطره هم از شیر تو کم میشه ...

منم دیشب خواستم ندم ولی دیدم گرسنه موند بی قراری کرد اخرش مجبور شدم بازم شیر خشک دادم گرسنه میمونه که بدتره☹️

راست میگه ؟؟؟ ینی شیرخشک بدم شیر خودم رفته رفته کم میشه ؟؟؟

کسی بوده هر دو رو بده و شیر خودش کم نشده باشه ؟

نه من دیدم هر دوتا شیرو میدن.میگم قطره شیر افزا بخر میگن خوبه

خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرت و پرت دکترا ، من هردو رو دادم و میدم اتفاقا دختر منم فقط شبا میخوره موقع خواب 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
2805

شیر تازه شب تولید میشه 

بچه شما کم کم عادت میکنه به شیر خشک 

البته من میگم مادرم تو شب احتیاج به ایتراحت داره اگه شیر خشک میخوره و راحت میخابه بده یا مواقعی که میخاهی بری ارایشگاهی جایی بده

شیر تازه شب تولید میشه بچه شما کم کم عادت میکنه به شیر خشک البته من میگم مادرم تو شب احتیاج به ایترا ...

شب تولید میشه مثلا وقتی ساعت ۳,۴ صب بیدار میشه شیرم کافیه

ولی مثلا ساعت ۱۰,۱۱ شب اصلا شیر ندارم 

چن ماهشه دخترتونچقد شیر خشک میدین

الان یک سال و نیم ، ولی از اول دادم اوایل ۳۰ تا بعد بیشتر کردم الان ۱۵۰ تا میخوره

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂