2777
2789
عنوان

خواهش میکنم یه لحظه بیاین🙃

125 بازدید | 16 پست

وقتایی که با شوهرم سر چیزای خیلی کوچیک دعوام میشه؛ خیلی از جمله "ازت بدم میاد""حالم ازت بهم میخوره" و متنفرم ازت استفاده میکنه

گاهی اوقات میگه پشیمونم‌ اشتباه کردم ازدواج کردم باهات و اینارو با فریاد میگه! 

هربار خیلی ازش دلم میشکنه! بعدش میاد عذرخواهی میکنه اما ازش سرد میشم همش ی مدت. اونم میگه کینه‌ای هستی. میشه بگین چطور ببخشم؟ انقدری سرد میشم ازش که دلم نمیخواد حتی شب‌ها کنارم بخوابه. چه کار کنم از یادم بره؟

خوبیاشو یادت بیار همین 

وگرنه ادم با این حرفا هر کی باشه دلش میشکنخ حب

اشتباه میکنخ میگه این جرفارو

بفرستش مشاور خداقل یکم درست شه تا رابطتتون بدتر نشه حداقل یا بشین باهاش درست حسابی جدی صحبت کن بگو واقعا نگو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبیاشو یادت بیار همین وگرنه ادم با این حرفا هر کی باشه دلش میشکنخ حباشتباه میکنخ میگه این جرفاروبفر ...

همین که گفتی هر کی باشه دلش میشکنه‌ دلم آروم شد اصلا. یکیو ندارم یکم درکم کنه. خودش که دائم بهم میگه کینه‌ای

ببین بنظرت چه موقعی همسرت این حرف ها رو میزنه؟ 

همون اول دعوا؟ اواسط دعوا یا آخر دعوا که خیلی فشار روشه؟ 

اصولا آقایون وقتی که ما خیلیییی خیلی غر میرنیم تو دعوا راه دیگه ای ندارن میدونن مقصرن از این جمله ها استفاده میکنن ، من خیلی روی این جمله ها حساس بودم و هستم که همسرم نگه ، یکی دوبار که گفت ، از اون به بعد توی دعوا هر موقع میدونم داره به اون قسمت میرسه که میخواد چیزی بگه دیگه تموم میکنم بحث رو ، تا نشنوم !! بشنوم خودم ناراحت میشم ، پس خودم جلوی حادثه رو میگیرم ❤️

ببین بنظرت چه موقعی همسرت این حرف ها رو میزنه؟ همون اول دعوا؟ اواسط دعوا یا آخر دعوا که خیلی فشار رو ...

خودم که احساس میکنم مشکل خیلی بزرگتر‌از اینهاست. بنظرم آدم سر مسائل چرت اینارو نمیگه؛ حداقل اگر مسئلمون‌ بزرگ بود میگم آره حق داره.

عمیقااااا درکت میکنم

شوهرمنم هی میگه اشتباه کردم ازدواج کردم.. میخواستم چیکاروووووو

دیگه خنثی شدم من حتی حال اینکه بهش بگم ناراحت میشمم ندارم

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹
چطور؟ چرا گفتین اینو؟

هرکس جای شمابود،زندگیه خودشوداغون میکرد.تلافی میکرد.خیانت میکرد.دعوامیکرد.قهرمیکرد،اخلاقت خوبه مشخصه،زن زندگی هستی.خداکمکت کنه وشوهرت راادم کنه

طبیعیه...من خودم کسیو دوس داشته باشم سرم داد بزنه ناراحت میشم چه برسه این حرفا با داد..مخصوصا اون تیکه پشیمون بودم واقعا قلب آدم به درد میاد...

بنظرم یه بار که که بحث و دعوا ندارید و بینتون اوکی هست خیلی منطقی و آروم باهاش حرف بزن و اگه آدم لجبازی نیست که بفهمه از یه چیزی بدت میاد بیشتر تکرار کنه ، بگو تو نقطه امن زندگیمی این حرفارو میزنی احساس ناامنی میکنم و قلبامون از هم دور میشه و ..

خودم که احساس میکنم مشکل خیلی بزرگتر‌از اینهاست. بنظرم آدم سر مسائل چرت اینارو نمیگه؛ حداقل اگر مسئل ...

نه اتفاقا گفته میشه ، مرد برای اینکه مقصر جلوه داده نشه حتی عشق و دوست داشتن خودش هم میبره زیر سوال تا خورش مقصر نباشه!

2810