2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا قزل دریایی هست

قزل پرورشی گرونه

ولی فکر میکنم‌خاصیت قزل دریایی بیشتر هم‌باشه.من ی بار خریدم‌ دریایی رو

به خوشمزگی قزل پرورشی نیست

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡
2805
ازاده صد درصد اما خب خوشمزس بد نیس

اکثر ماهی های آزاد خوشمزه هستن ولی قزل ی کم‌ طعمش فرق داره و ب خوشمزگی قزل پرورشی نیست...

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡
احتمالا قزل دریایی هستقزل پرورشی گرونهولی فکر میکنم‌خاصیت قزل دریایی بیشتر هم‌باشه.من ی بار خریدم‌ د ...

اصلا قابل مقایسه نیست 

انگار سینه مرغه

یا رب منو ببخش ....غیر از تو به هر سو دویدم غربت بود 
احتمالا قزل دریایی هستقزل پرورشی گرونهولی فکر میکنم‌خاصیت قزل دریایی بیشتر هم‌باشه.من ی بار خریدم‌ د ...

جدی ؟؟؟

من فکر میکردم که قزل دریایی گرون تره 

مثل بوقلمون و مرغ محلی ،،،،

نه عزیزم قزل پرورشی و هم دریایی دوتاش گرونن،،،،

قزل دریایی که فکر نکنم به دست ما برسه 

من فکر میکنم قزل نیستن و ماهی آزاد هستن 

الکی میگن قزل

اصلا قابل مقایسه نیست انگار سینه مرغه

آره و ی کم هم رنگش یه جوریه..کلا دوسش ندارم...

والا غزل ها دگ مزه قدیمو نمیده همشون چرت شده

دقیقا بخدا قزل کیلو ۲۷۰ گرفتم مزه آب میداد 

قزل قدیم یه چیز دیگه بود 

گفتم اگه این که کیلو ۱۰۰ میفروشن خوبه ،،،همون از این بگیریم 

جدی ؟؟؟من فکر میکردم که قزل دریایی گرون تره مثل بوقلمون و مرغ محلی ،،،،نه عزیزم قزل پرورشی و هم دریا ...

به هر حال اسمش قزل هست و میدونم کدومه...جالب نیست...طعم خاک میده

2810