2777
2789

طرف فحش میده 

طرف کاربر مرده

طرف منحرف 

طرف هزار یک جور توهین میکنه

طرف انگار ار تیمارستان فرار کرده میاد به همه فحش میده  

هرچیی براش گزارش میزنن کاربرا نی نی یارو تگ میکنن نی نی یارا نیستن اصلا انگاروجود ندارن

اما یه کلام جواب توهینی ک بهت شده رو بدی محترمانه یا گله از نی نی یار کنی تعلیغ مشکی و داعم میشی😊👌عیب نداره این نیز بگذرد

میگم چرا چندتا رو دیدم به نی نی یار گزارش زدن به جا اینکه طرف تعلیق بشه خودشون تعلیق شدن

شاید هرکی گزارش بزنه تعلیقش میکنن👀🙊

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم چرا چندتا رو دیدم به نی نی یار گزارش زدن به جا اینکه طرف تعلیق بشه خودشون تعلیق شدنشاید هرکی گز ...

دقیقا طرف فحاشی کرد بهم به نی نی یار گفتم زد منو ترکوند

برای دومین بار بخاطر یه کار بر

2805
کافیه یه تاپیک بزنی باب میلشون نباشه سریع تعلیق میزنن

اصلا من نمیفهمم منطق تعلیغ کردن و اداره این سایت رو چ حسابو خب همونو بگن ما بفهمیم

طرف توهین میکنه جوتب بدی تعلیغی

جواب ندی به نی نی یار بگی باز خودت تعلیغی

انا اونی ک فحش داده ازاده

میگم چرا چندتا رو دیدم به نی نی یار گزارش زدن به جا اینکه طرف تعلیق بشه خودشون تعلیق شدنشاید هرکی گز ...

بله نینی بار چند سال پیش گفت گزارش بزنین واسه حذف تاپیک تعلیق میشین 

یعنی یکی بهتون میگه واسه تاپیکم گزارش بزن حذف بشه خودتم احتمالا تعلیق کنن

هرکجا دیدی ریپلای زدن روی کامنتتون که به سمت حاشیه رفت جواب نده شما این کوبنده ترین جواب هست 

نه بحث پیش میاد نه توهین 

تاپیک های غیر اخلاقی هم گزارش بزنید 

دیگه رسیدگی بشه یا خیر مسئولیتش با خودشون

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اصلا من نمیفهمم منطق تعلیغ کردن و اداره این سایت رو چ حسابو خب همونو بگن ما بفهمیمطرف توهین میکنه جو ...

متاسفانه حق حق حق.بخاطر همین میگم هرکی فحش داد بدترین ها رو نثارش کن.وقتی که قراره تعلیق بشی

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

هرکجا دیدی ریپلای زدن روی کامنتتون که به سمت حاشیه رفت جواب نده شما این کوبنده ترین جواب هست نه بحث ...

شما فک کن اصلا بحث به حاشیه نرفته طرف مستقیم اومده فحش داده 

خب من یبتر جوتب دادم تعلیغ شدم اما اون ک شروع کننده بود و فحاشی بد کرده بود تعلیغ نشد

بار دوم فحش داد بهم جوتب ندادم به نی نی یار 5گفتم باز من تعلیغ شدم و اون ازاد

متاسفانه حق حق حق.بخاطر همین میگم هرکی فحش داد بدترین ها رو نثارش کن.وقتی که قراره تعلیق بشی

دقیقااااااآ هروقت گفتم بزار جواب ندم تعلیغ میشم هم فوحش شنیدم هم تعلیغ شدم 

هم عقده کار بر هم رفتار نی نیار بدتر عقده شده 

شما فک کن اصلا بحث به حاشیه نرفته طرف مستقیم اومده فحش داده خب من یبتر جوتب دادم تعلیغ شدم اما اون ک ...

ای وای اینا دیگه خدا زدتشون که راحت فحاشی میکنند 

میگن این‌جا ناشناس هست بذار خودمونو تخلیه کنیم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
ای وای اینا دیگه خدا زدتشون که راحت فحاشی میکنند میگن این‌جا ناشناس هست بذار خودمونو تخلیه کنیم

ازونا بدتر و زشت تر رفتار نی نی یارا هست ک منو تعلیغ کردن بی دلیل الان بگم چرا تعلیغ کردین بتز تعلیغ میکنن واقعا نمیدونم منطق کاریشون چجوری هست تو فقط یه قسمت پیشنهادات و انتقادات دارن ک الکیه خب یجا بذارید طرف حرفشو بزنه

ازونا بدتر و زشت تر رفتار نی نی یارا هست ک منو تعلیغ کردن بی دلیل الان بگم چرا تعلیغ کردین بتز تعلیغ ...

برای راحتی کار خودشون دو طرف را تعلیق میکنند 

2810