2777
2789
عنوان

مامان بد اخلاقی هستم بچه رو زدم

83 بازدید | 13 پست

سلام خواهرا. نمیتونم مشاوره برم. خیلی  بهم ریخته ام. بچه ام دوسال بیست روزشه یکساله باهاش کار میکنم جیش پی پی بهم بگه یه هفته خوبه دباره تو شلوار کارشو میکنه  امروز   پیش مادرشوهرم بود همسایه هستیم اوردش    گفت بشورش. این چیه چرا اینطوره  ویگفت من کم کاری میکنم یاد نمیگیره منم. شستمش بعدش بچه خواهر شوهرم خیلی رومخه اونم اومد رفت  رو اعصابم بچم رو زدم الا عذاب وجدان گرفتم سرم داره میترکه . بعضی وقتا میگم بچه رو نزنم گناه داره انقد میزنم تو سر خودم . این بچه خواهر شوهرم هشت سالشه بیش فعال وخنگه خیلی ازیتم میکنه. به خانواده شوهرم میگم میگن دروغ میگی روانیم کرده 

سلام ببین اصلا به خودت و بچه فشار نیار ،بعضی بچه ها حتی ممکنه مدرسه هم برن گاهی اوقات مشکل داشته باشن،پس به خودت و اون طفلی باید خیلی خیلی بیشتر زمان بدی ،به حرفهای بقیه هم اهمیت نده

فلسفه ام این است:به من ربطی ندارد که دیگران در موردم چه میگویندو چه فکری می کنند.من خودم هستم و هرکاری را که مراشادکند وبه دیگران ضرر نرساند انجام میدهم .هیچ توقعی ندارم وهمه چیز را میپذیرم.اینگونه زندگی بسیار آسانتر میشود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام ببین اصلا به خودت و بچه فشار نیار ،بعضی بچه ها حتی ممکنه مدرسه هم برن گاهی اوقات مشکل داشته باش ...

مادر شوهرم  میگه من کم کاری میکنم سرم داره میترکه😭

مادر شوهرم میگه من کم کاری میکنم سرم داره میترکه😭

بچت پسره یا دختر

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
دختر

بچه ها رو معمولا از سن بیست و شش ماهگی از پوشک میگیرن بازم بستگی به خود بچه نداری واصلا نباید تو این نوزاد با بقیه مقایسه کنی

الآنم اشکال داره کم کم یاد میگیره ولی چون اولش جایی میبریش حتما پوشکش کن 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

وای چقدر غلط املایی دارم ویرایشم نمیشه منظورم  این موارد بود  

دختر بی بی میکنم عفونت میگیره اونجاش قرمز ملهتب میشه

شاید خوب نمیشوریش بعد از شستن پماد زینک بزن 

بچه ها رو معمولا از سن بیست و شش ماهگی از پوشک میگیرن بازم بستگی به خود بچه نداری واصلا نباید تو این ...

خونه کسی برم پوشک میکنم خونه  مردم بهم میگه یا اصن تا وقتی برگردیم خودش کنترل میکنه  شبا تو خواب اصن  جیش نمیکنه  کامل حرف میزنه میگه مامان جیش دارم   شلوارم در بیار  بعضی وقتام  هرکاری میکنم جیش نمی‌کنه میارمش تو خونه شلوار پاش میکنم بعد جیش میکنه

شاید خوب نمیشوریش بعد از شستن پماد زینک بزن

تو پوشکش میبینی خشکه ولی اونحاش قرمز میشه  ترشح سفید داره   میشورمش خشک میکنم   اگه پوشک نکنم خوبه پوشک بکنم  اینطور میشه چند مارک  عوض کردم اینطوره فقط دیگه مجبوری جای برم پوشک میکنمش