2777
2789
عنوان

بهم میگن دعا داری چیکار کنم

131 بازدید | 24 پست

من قبلا برای ازدواجم دعا گرفتم ۲ بار 

اخیرا چند جا ف..ال گرفتم همشون میگن سنگینی دعا روته یا خودت دعا گرفتی و داره برعکس عمل میکنه یا کسی برات گرفته.

یکیشون گف تا باطل نکنی اصلا نمیتونی ازدواج کنی مگر تو سن خیلی بالا بهش گفتم پس خدا چی میشه گف که هر چیم خدارو صدا بزنی چون راهت بستس صدات نمیرسه باید باطل کنی بعد از خداا بخوای من خیلی اعتقاد و ایمان به خدا داشتم ولی انقد صداش زدم و نشد دارم فکر میکنم حرفاش واقعیه و واقعا باید برم سراغ باطل کردن اخه همههه اماما همه جور نماز و دعا و چله برداشتم نشد 

بنظرتون حرفایه ف.الگیره درسته برم دعای باطل بگیرم ینی واقعا تا باطل نکنم خدا صدامو نمیشنوه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

عزیزم اولا که فااال کلا 40 روز یکبار تغییر میکنه 

بعدشم فااال گیر به نسبت نیتت چیزی میگه. چون اکثر فاال گیرا  با یه دعانویس هماهنگن که درصد بگیرن  از  دعانویس بابت هر مشتری  

و همش برای پول. این حرفارو ول کن. 

نماز تو بخون با خدا حرف بزن خودش زمانش برسه بهترین قسمتت میکنه 

یه سر برو حرم امام رضا (ع) به گند و ضریح نگاه کن هردعایی باشه باطل میشه...حرز امام جواد(ع)از جای معتبر بگیر ببند به بازوی راستت همیشه همراهت باشه باطل میشه...پیجشو دارم که میفروشه اگه خواستی بگو بهت بدم چون این مطمئنه وهمیشه هم این کارو نمیکنه..آیت الکرسی بخون و روزی 50 آیه از قرآن بخون...پیش فالگیر و دعانویس هم نرو

باور نکناز کجا معلوم راست گفته؟از کجا معلوم یه دعای دیگه نذاره روی دعات که بختت بسته تر شه؟!به خدا ا ...

اخه چن نفر دیگه هم بهم همینو گفتن دعا و سنگینی داری

از خدا خواستم چند ساله ولی وقتی نمیده دست به دامن کی بشم

اخه چن نفر دیگه هم بهم همینو گفتن دعا و سنگینی داریاز خدا خواستم چند ساله ولی وقتی نمیده دست به دامن ...

همشون همینو میگن به خدا

من از دخترای دیگه هم شنیدم که این حرفو از دعا نویس شنیدن...

اگه حس میکنی طلسم شدی خودت غسل باطل سحر انجام بده و سوره یسو بقره رو زیاد گوش بده یا بذار توی خونه پخش بشه و اسپند زیاد دود کن.

قران بخون و دعای هفتم صحیفه سجادیه و دعای مجیر و...

من مطمئنم که هم دلت آروم میشه هم خوشبخت میشی

به خدا اینا فقط شیادن

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
عزیزم اولا که فااال کلا 40 روز یکبار تغییر میکنه بعدشم فااال گیر به نسبت نیتت چیزی میگه. چون اکثر فا ...

اتفاقا اولش گفتم خب خودت دعانویس نمیشناسی گف نه 

بعد گف یکی هس میشناسم گفتم شمارشو بده گف جواب نمیده فقط خودم باید باهاش هماهنگ کنم 

اخرشم گف از اشنای منم که نگرفتی ولی برو باطل کن خیلی با اطمینان میگف که کارت نمیشه تا باطل نکنی

من خودم همش دارم صداش میزنم خدارو ولی هیچی نمیشه انقد دعا کردم توسل کردم ناامبد شدم 

گفتم اگه از خدا بخوام چی گف فایده نداره وقتی دعا داری راهت بستس من چند ساله خدارو صدا زدم ولی هیچ

باور نکن عزیزم

میفهمم چی میگیا

خیال نکن خودم شرایط زندگیم خیلی خوبه و درکت نمیکنم. 

درک میکنم اتفاقا

ولی اینا فقط سودجو هستن. هیچ کاری نمیکنن که برای تو سود داشته باشه

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
یه سر برو حرم امام رضا (ع) به گند و ضریح نگاه کن هردعایی باشه باطل میشه...حرز امام جواد(ع)از جای معت ...

حرم رفتم نگاهم کردم به گنبد گریه هم کردم به جوادش به فاطمه زهرا قسمش دادم دست خالی و دلشکسته برم نگردونه ولی هیچی نشد  واقعا خسته شدم

پیج حرز رو برام میفرستی

یه سر برو حرم امام رضا (ع) به گند و ضریح نگاه کن هردعایی باشه باطل میشه...حرز امام جواد(ع)از جای معت ...

عزیزم من حرز امام جواد دارم چه مدت بابد دستم باشه تا باطل بشه ؟؟

خیلی اذیت میکنه دستمو نمیشه دور گردنم بندازم ؟

همشون همینو میگن به خدامن از دخترای دیگه هم شنیدم که این حرفو از دعا نویس شنیدن...اگه حس میکنی طلسم ...

کلی چله و دعا خوندم

من مشکلم اینه تو خونه بابام دارم سختی میکشم ینی هرروزش برام عذابه و خدا اینو میدونه که اگه یه ادم درست سرراهم بیاد و ازدواج کنم حداقل ازین نظر به ارامش میرسم 

خیلی صبر کردم توکل کردم دعا کردم الان دلم دیگه شکسته هیچ کس درک نمیکنه حال منو وقتی میگم هیچ پناهی ندارم وقتی یاد این چن سال و دعاها و گریه هام میوفتم بیشتر حالم بد میشه که من چم بود که جواب نگرفتم 

ولی دعای هفتم صحیفه رو بازم چن روزه دارم میخونم 

2810