2777
2789
عنوان

یکی از دوستام خیلی زشته ولی 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3543 بازدید | 175 پست
لوندی و رفتارای این طوری باید از نزدیک این مدل دخترا رو ببینین تا متوجه بشینپسر قشنگگگ وا میده

همیشه برام سوال بوده که لوندی در رفتار یعنی چی و چطوره؟

میشه اگه میدونی بگی ماهم بدونیم 🌹

دختریربا قلب حسود و انرژی منفی کجاش جذابه برای مردا ؟؟! بخدا مردای الان برای زندگی دنبال دختر خوشگلل ...

تو یه بنده عادی خدایی که از افریده خدا ایراد بگیری ؟ اصلا بر فرض تو زیبا نباشه وقتی درون زشتی مثل تو داشته باشه و صورتش قشنگ باشه هیچ ارزشی ندارعهاون ادم

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

چهره درونی خیلی موثر تر از چهره ظاهریه. کسی که حس خوبی به خودش داره فکرهاش روشن و مثبته چهره درونیش زیباست و بقیه بهش جذب میشن دوست دارن اطرافش باشن. یه جورایی دلنشینه.

حالا یکی باشه زیباترین دختر شهر ولی چهره درونش پر از خشم وترس و کینه و حسادت باشه فکراش بد و سیاه باشه، حتی اگه کسی اولش بهش نزدیک بشه بعد مدتی رهاش می کنه . آدم این چیزا رو حس می‌کنه ‌.

بچه ها چتونه واقعا چرا همش شعار میدید، الان دوستش ک اینجا نیست بشنوه زشته ناراحت شه یا شما ک دوستشو ...

معیار زیبایی از دیدگاه هرکسی متفاوته 

ولی چیزی که ثابته اینکه اخلاقیات حفظ بشه دوست عزیز 

هر چرند و بخل و حسادتی که توی ذهن طرف میگذره و تراوشات ذهنیش رو راجب همجنسش نباید انقدر راحت بیان کنه 

امثال این ادما که بدون ذره ای فکر هرچی دوست دارن میگن روحیات بقیه رو خراب میکنن و جامعه رو ب گند میکشن 

2810