2777
2789
عنوان

دقت کردید دیگه گنجشک نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 80 پست

ما هنوز همونیم که با صداش گنجشک بیدار میشیم می‌زنیم تو پنجره برن

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی پرنده هایی هست مثل کلاغ سیاهه و نوکش نارنجی‌ها نمی‌دونم چیه اما اینقدر خوشگل میخونه جای خونه من از اونا زیاده خیلی دوست دارم مخصوصا بعد از بارون خیلی میخونن

2805
ی پرنده هایی هست مثل کلاغ سیاهه و نوکش نارنجی‌ها نمی‌دونم چیه اما اینقدر خوشگل میخونه جای خونه من از ...

فکر کنم مرغ مینارو میگید اونم شبیه کلاغه 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

همین الان یکیشون داره جیک جیک میکنه سر منو برده😂

حالا تابستون خیلیییی بده میان رو درختمون شاید سی تا هی اینور درخت میرن اونور درخت میرن وزله می‌ریزن اصلا روانیی شدیم

گفتار نیک پندار نیک کردار نیک در جهان یک راه درست است که ان راه راستیست✨🌛
من شنیدم بعضی بازارها تو تهران اینارو میگیرن گوشتشو کباب میکنن مفروشن

گنجشک گوشتش کجا بود

همش پره و دو تیکه استخون کوچیک. من نمیدونم چرا گنجشک میزنن اخه گوشتی نداره. ده تاش رو بخوری شکمت سیر نمیشه

دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوش‌تر ؟

شهرک ما کلی کلاغ، مینا و گنجشک و یا کریم داره طوطی هم داره از اون سبزا ولی زمستان بیشتر کلاغا هستن

تهرانید 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
2810