2777
2789

بچه هامکوچیکن دخترم هستن از اینکه بدمن چ بلایی سرشون بیاد روانی میشم یه وقتایی ب ذهنم میرسه اونارم باخودم ببرم همه باهم سم بخوریم راحت شیم

دلیلشومیگم

۳ماهه زایمان کردم خیلییی بدبختی کشیدم

از کلی بدهی ک طلاهامو فروختم براش از اخراج شوهرم گرفته  تابی پولی‌....وناراحتی قلبیه شوهرم ک تازه فهمیدیم.

الانم ۴ماهه ماشین ثبت نام کردیم طرح اسقاط بابدبختی پولشو جور کردیم ماشینم دادیم اسقاط  امروز رفته بقیه پول ک ۶۰تومنه بریزه گفتن باید ۱۶۰بریزی 

از صبح دارم به همه چی فوش میدم وگریه میکنم  چقد بدبختی وبدشانسی مگه من چیکارکردم خدام نمیبینم 

چقد داد زدم ب خدا انگار وجود نداره خودمو سرکارگذاشتم 

الان بهترین گزینه فقط مردنه

دروغه اون دنیام هست وقتی این دنیا فریاد رسی نیس

عزیز حتما حکمتیه چرا خودخوری میکنی تا الان واقعا گشنه موندی؟؟؟ خدا خودش بخاد جور میکنه

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه اطرافیانم کنارکشیدن یعنی پول شیر خشک نداشته باشم باید برم گدایی خیلی همه چی بهم ریخته دلم واسه بچه عام میسوزه من گناه کردم اینارم اوردم تواین دنیا 

مگه قراره هرچی شد خودکشی کنیم؟

شما ظاهرا افسردگی بعد زایمانم گرفتی.

حق نداری درباره زندگی خودت و بقیه،خصوصا بقیه تصمیم بگیری،سم بخورین که چی بشه؟

خدا معمولا بااین چیزا کاری نداره،چون بهمون اراده و انتخاب داده

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
عزیزم باید صبوری کرد اکثرا اینجورین بعد برا چی برا مادیات اینهمه حرص بخوری اینجوری ک از پا درمیای خد ...

۱۴ساله داره جون نیکنه همه فامیل با نیش خند بهمون میگفتن هنوز اینه ماشینتون

مام اومدیم یکم پیش رفت کنیم اونم چی ساینا ک ۳۴۵پولش بود وجور کردیم بابدبختی ولی الان یهو ۱۰۰رفت روش این ب کنار کلا زندگیمون بهم ریخته

منم حس حال تورو دارم ولی جدا ازبی پولی یه شوهر عوضی به تمام معناهم دارم ببین تو ازمن خوشبختتری پس همه مشکل دارن.... یه خانومی پیش ما خودکشی کرد ستا بچشو تنهاگذاشت کسی اون بچهارو آدمم حساب نمیکنه مرد دنبال زنه که بگیره ولی زنه میگه من فقط بچه خودمو میارم ازبچها تونگهداری نمیکنم بچهارو انداختن رومادربزرگ خودشونم بابچه زنه عشقوحال پس فقط خودتی که بچهاتو به دندون میکشی هیشکی اینکارو نمیکنه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

۱۴ساله داره جون نیکنه همه فامیل با نیش خند بهمون میگفتن هنوز اینه ماشینتونمام اومدیم یکم پیش رفت کنی ...

عزیزم گاهی زندگی ادم بد بیاری پشت سرهم میاره ،خداروشکر کن ناشکری نکن سخت باشه میگذره ،حرف مردم چ اهمیتی داره مگه کمک میکنن ک بخوایم روشون حساب باز کنیم ،کنار همسرت باش و بهش دلذاری بده

۱۴ساله داره جون نیکنه همه فامیل با نیش خند بهمون میگفتن هنوز اینه ماشینتونمام اومدیم یکم پیش رفت کنی ...

اای بابا خدا لعنت کنه باعث و بان ی شو

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

من پسرم هشت ماهشه..قشنگ تا شش ماهگی افسردگی شدید داشتم و مشکلاتی داشتم حتی میخواستم بچمو بذارم برم میگفتم میذارم همه چیو میرم چون خانواده شوهرم خیلییی اذیتم کردن حاملگی خیلی سختی داشتم مجبور بودم با این وجود کار کنم تا پول دربیارم برای قسطام..مگه دور از جون چلاقی که نشستی شوهرت کار کنه؟من با شکم هشت ماه شیفتای سخت و پراسترس میدادم..بعدم بچه ام دو هفته ای سی یو بود..خودم بستری و بدحال شدم..الان میدونم شما افسردگی هم داری ببین حق داری..از دوست یا کسی کمک بگیر برو یه جا دور از بچه حال و هوات عوض شه یکم..این افسردگیه

من پسرم هشت ماهشه..قشنگ تا شش ماهگی افسردگی شدید داشتم و مشکلاتی داشتم حتی میخواستم بچمو بذارم برم م ...

دوتا بچه کوچیک اونم دختر کجابذارم برم سرکار؟

هیچکسم اینجانداریم 

میگم لباس بیارم توخونه بفروشم ولی فک میکنم دروهمسایه همکاری نکنن مگه اینام چقدمیخرن 

نمیدونم چیکارکنم

2810