2777
2789
عنوان

تکنیک جذب

48 بازدید | 8 پست

برا تکنیک ۵*۵۵ باید پیوسته نوشت یا مثلا میشه ۱۰ بار رو نوشت بعد یکساعت بعد ادمشو نوشت؟ 

بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))                  خدا همیشه با منه.                                                         کاربری دست ۳ نفره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم باید پیوسته نوشت،فعلا امتحان نکردم دارم تکنیک ۳۶۹ نیکولا تسلا و تکنیکی که نمیدونم اسمش چیه رو امتحان میکنم👍🏻ولی خب هرچی امتحان میکنی مهم اینه که تلقین و باور داشته باشی

2805
فکر کنم باید پیوسته نوشت،فعلا امتحان نکردم دارم تکنیک ۳۶۹ نیکولا تسلا و تکنیکی که نمیدونم اسمش چیه ر ...

چجوریه میشه توضیح بدی

بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))                  خدا همیشه با منه.                                                         کاربری دست ۳ نفره
555دیگه چیه؟

۵ روز ۵۵ بار خواستت رو با یه شرایطی مینویسی

چجوریه میشه توضیح بدی

خب قانون نیکولا تسلا یا همون ۳۶۹ اینجوریه که اول میبینی خواستت چیه؟

برای مثال اگه پول میخوای ..یه جمله انتخاب میکنی تو ذهنت مثلا :من پول و ثروت زیادی دارم 

یا اینکه خدا ثروت‌مند شدن منو دوست دارم 

ازینکه پول و ثروت زیادی دارم متشکرم 

من مغناطیس جذب پول و ثروت هستم

کلا یکی باید انتخاب کنی،ولی باید دقت کنی که از جملات و کلمات منفی استفاده نکنی،از فعل آینده استفاده نکنی مثلا ننویس من قراره پولدار شم،یا فلانی پول زیادی بهم میده و...

وقتی مینویسی باید تلقین داشته باشی،باور و انرژی مثبت داشته باشی

خب حالا روش انجام دادنش

جمله ای که انتخاب کردیو وقتی از خواب بیدار شدی ۳ بار 

بعد از ظهر ۶ بار 

و شب قبل خواب ۹ بار بنویس

دومی هم اینجوریه که ۷ تا خواسته انتخاب کنی،نه کمتر و نه بیشتر 

صبح ها وقتی از خواب شدی هرکدوم از خواسته هاتو یه بار و جوری بنویس که انگار داریش مثلا 

امروز من ثروت زیادی دارم 

امروز من ماشین فراری دارم 

امروز من نمره ی کامل آوردم

امروز من لباس مورد علاقه‌ام رو خریدم 

امروز پیتزا خوردم 

امروز گوشی جدید خریدم 

امروز موهام خوشگل شدن

شب ها قبل خواب هم شکرگذاری کن انگار که خدا اینارو بهت داده و داریش و داری خداروشکر میکنی مثلا 

خدایا بخاطر ثروت و پول زیادی که به من دادی متشکرم 

خدایا بخاطر ماشینی که بهم دادی متشکرم 

خدایا ازینکه منو تو امتحان موفق کردی و نمره ی کامل آوردم متشکرم 

خدایا یخاطر لباس جدیدم متشکرم 

خدایا بخاطر پیتزای خوشمزه ای که خوردم متشکرم 

خدایا بخاطر داشتن گوشی مورد علاقم متشکرم

خدایا ازینکه موهام خوشگل شدن متشکرم 

اینارو هر روز بنویس 

اینکه چقدر طول بکشه بستگی داره همه مث هم نیستن شاید یکی یه هفته واسش طول بکشه،یکی یه ماه،یکی چندماه ولی هرچقدم طول بکشه نباید ناامید بشی

خب قانون نیکولا تسلا یا همون ۳۶۹ اینجوریه که اول میبینی خواستت چیه؟برای مثال اگه پول میخوای ..یه جمل ...

ههردو رو باید تا زمان عملی شدن بنویسمش؟ 

بعد با بقیه قانون های جذب تداخل ندارن؟ 

ههردو رو باید تا زمان عملی شدن بنویسمش؟ بعد با بقیه قانون های جذب تداخل ندارن؟

اره باید تا زمان عملی شدن بنویسی 

دومی رو فکر نکنم تداخل داشته باشه ولی بعدا میرم تحقیق میکنم

ولی یچیزی میگم اینه که ،تا زمانی که یه چیزی قطعی نشده به بقیه چیزی نگو.مثلا یکی تصمیم سفر گرفته بودن،رفته به بقیه گفته،آخرش سفرشون لغو شد،یا اینکه تا زمانی که به آرزوهات نرسی به بقیه چیزی نگو چون اونا ممکنه طرز تفکر و اعتقادات درستی نداشته باشن و باعث میشن اعتقادات توهم اینجوری بشه♡موفق باشی