2777
2789
عنوان

زندگی دوباره بعد از عمل بینی

37 بازدید | 4 پست

سلام ، دخترا من تازه عضو شدم خیلی اهل فضای مجازی نیسم فقط برای اینکه شاید کسی بتونه حالوم بهتر کنه عضو شدم 

دوستان اول بگم ک عمل بینی خیلی خیلی اشتباهه مگراینکه واقعاااااا نیاز داشته باشین نه اینکه صرفا به خاطر ایراد جزیی بهتر شدن و ماجراجویی برید سراغش عمل راحتی ولی ریسکش خیلیه بار روحی منفی زیادی داره افسردگی میاره و کلا تا لمس نکنید نمیفهید هرچند من کسایی هم دیدم ک نیاز داشتن ولی بازم قبل عملشون زیبا تر بوده چهرشون من خودم هیچ وقت به فکر عمل بینی نبودم چرا چون شانسی بینی کوچک صاف خیلی خوبی داشتم بااینکه بینی اعضای خانوادم زیاد جالب نیست یک روز با خودم گفتم اگه تیغه بینیم ک صاف پسرونس یه قوس زیبا زنانه بخوره خیلی عکس از نیم رخم بهتر میشه! خلاصه با مخالفت خانواده و حتی دکترم ک نظرش این بود که لزوم به عمل نمیبینم به امید اینکه فقط یه قوس بخوره و یک مقدار کوچولو سربالا بشه بینیم عمل کردم ولی متاسفانه بعد از عمل در کمال تعجب بینیم  پهن سربالای قوس سرسره ای و زشت شد ! ک به گفته یه دکتر دیگه غضروفا تغییر و بد جایگذاری شدن 😔 چون خیلی از لحاظ روحی و جسمی ضربه دیدم از عمل بینی تصمیم ترمیم ندارم اینم بگم ک دکترم خوب و گرون بود یعنی پیش دکتر بدم نرفته بودم حالا یک سوال داشتم خدمت کسایی ک عمل بینی کردن و نتیجه خوب نشده ، تونستید به زندگی عادی برگردین ؟؟ عادت کردین به ظاهرش و براتون مهم نباشه دیگه ؟ زندگی من که کلا مختل شده به امید اینکه شاید یه روز جلو آیینه برم و بگم شد ک شد و باهاش کنار بیام فعلا ک فراری از عکس و آیینه م 

چند وقته عمل کردید

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ عزیزم فقط میتونم بگم بشدتتتتت درکت کردم انشاالله ک خدا خودش بهترین حال روبهت بده....

خودمم بینیم احساس میکنم بزرگه ولی همه میگن خوبه براهمین موضوع شمامیترسم ازاینکه عمل کنم

چند وقته عمل کردید

عزیزم اگه چرخ خیاطی میخوای واسه شخصی دوزی یه چرخ خونگی بخر 

اگه میخوای واسه بیرون بدوزی حتما صنعتی بخر من مارک جک دارم همونو میبرم خونه خودم

رفاقت با ✨خدا✨خیلی قشنگه،رهات نمی‌کنه،حتی اگه ازت بی‌معرفتی ببینه...