2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
کسی ک از خانوادش مطمئن نیس اشتباه میکنه با احساس کسی بازی کنه

اولش گفت گفتن هرجا تو بخای (: ینی قشنگ زدن نابودم کردن فقط میخام بدونم خدا بازم هواشون رو داره. 

من تاپیک قبلیتو خوندم

ببین واقعا سخته اینهمه سال باهم بودین انرژیتو صرف رابطه کردی خراب شه!

اگه حس میکنی بخاطر دعا بینتون خراب شده

دعانویس پیدا کن باطلش کنه

حتی اگه کات کردین تو بیخیال نشو

ممکنه باطل شه سر عقل بیاد خودش بیاد سمتتت

اتقد اویزونش شدی فک کرده عن خاصیه یکم عزت نفس داشته باش توروخدا 

اگه ی مرد دختریو بخواد هیچی جلوشو نمیگیره طلسم و اینا هم شر و وره اخه چقد ساده ای

طرفو از ارث محروم میکنن عاقش میکنن باز بیخیال دختره نمیشه اینکه دیگه دوتا داد شنیده فقط

اتقد اویزونش شدی فک کرده عن خاصیه یکم عزت نفس داشته باش توروخدا اگه ی مرد دختریو بخواد هیچی جلوشو نم ...

طلسم متاسفانه واقعیه! کاش دروغ بود حالا قصد دارم باطلش کنم از اونجاشم شات میذارم من اویزونم اویزون ی نفر که میدونم بعدش با این ادم قراره بهترین زن جهان باشم! من یبار عاشق میشم تو زندگیم دوست دارم با چنگ و دندون نگهش دارم شمام تا توی این موقعیت قرار نگرفتید قضاوت نکنید چون منم همین حرفای شمارو میزدم و الان درک میکنم که از بعضیا نمیشه گذشت! این ادم وقتی این حرفا رو زد باز تهش گفت ببین کاری میکنی عصبی شم نکن اینجوری جفتمون رو عذاب میدی(((:

من تاپیک قبلیتو خوندمببین واقعا سخته اینهمه سال باهم بودین انرژیتو صرف رابطه کردی خراب شه!اگه حس میک ...

اره میخام باطلش کنم میگم که یکساله دنبالش ام ولی اصلا نمیشه انگار منم قفل شدم خودش هم یبار بهش گفتم باطلش میکنم و بعد از زندگیت میرم گفت میدونم تو این کار رو نمیکنی که من عذاب بکشم خودشم میدونه تحت تاثیر اونه این ادم دیوونه من بود ی روزایی بود من عین الانش قهر میکردم و پسش میزدم اما اون سریع میومد دنبالم بلاخره رابطه ی روزای سخت داره ی روزای خوب نمیشه که روزایی که نازمو کشید کنارش باشم الان نه میدونم ته دلش هنوز دوسم داره چون دیشب 3 بار ازم پرسید میخای بمونی یا بری(:

اره میخام باطلش کنم میگم که یکساله دنبالش ام ولی اصلا نمیشه انگار منم قفل شدم خودش هم یبار بهش گفتم ...

بره یا بمونه تو کار خودتو کن

دنبال باطل کردن دعا باش

قران بخون سوره ناس خصوصا

ولی به اینم فک کن با این ادم حتی ازدواجم کنی خانواده ش تو کار دعان

یعنی درگیر یه داستان اعصاب خرد کن میشی واقعا

اونا اولین بارشون نی دعا زدن مطمئن باش اخریش هم نیست

طلسم متاسفانه واقعیه! کاش دروغ بود حالا قصد دارم باطلش کنم از اونجاشم شات میذارم من اویزونم اویزون ی ...

اره از بعضیا نمیشه گذشت ولی ن وقتی ک بخاطرت حاضر نیست کاری بکنه😐

بپذیر این واقعیته قبولش کن ک نمیخوادت

خوشش اومده ازین ک بیخیال نمیشی داره با دست پس میزنه با پا پیش میکشه

چشماتو باز کن

دلخوش ب اینکه گفته اونم عذاب میکشه نبااااااااش 

تو لیاقت کسیو داری ک هرموقع نگاهش میکنی یادت نیاد بهت گفته باشه دوستت ندارم و نمیخوامت

اینکارو با خودت نکنننننننن

بره یا بمونه تو کار خودتو کندنبال باطل کردن دعا باشقران بخون سوره ناس خصوصاولی به اینم فک کن با این ...

دیگه وقتی ازدواج کنیم که نمیرن زندگی بچشون رو خراب کنن اتفاقا سر این میترسم اینا اینجوری نبودن سر من بیچاره اینجوری شدن

2810