2777
2789
عنوان

بعد عمر بایکی جدی چت کردم فهمیدم متاهله

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 126 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نترس هیچکس با شوهر عقب افتاده تو نمیفته جز خودتجن ده هم خودتی و مادرت هفت جد ابادت

گزارش بزن با همچین ادمی بحث می‌کنی؟

این خودش معلومه از همونجوز ادماس

گفتن «ولی تو قول داده بود خیلی» خیلی دردناکه...

2805
ن بلاک کردم ولی باز با ی خط دیگ میاد مطمئنم پسره منو دیده بود ایدیمم پیداکرده بود شمارمم داره

تهدیدش کن عزیزم بگو ازت شکایت میکنم بگو به داداشم بابام میگم یا بگو میرم جاو در خونتون پیاماتو نشون زنت میدم چقدر این مردای این مدلی کثیفن خدا نابودشون کنه

خودت بیشعوریمنم طرفداری نکردموقتی مرد خودش وفادار نیست به زنش دیگ با این نباشه میره با یکی دیگه فرقی ...

اره زنای لاشی زیادن که مث تو میگن با من نباشه میره با کسی دیگه پس چرا من نمونم اره بمونین گوه مبدن اخرسر بهتون

وای میترسم ازاینکارا

ببین اگ ۱۰۰ بار ذیگ هم اومد تا تو نخوای نمیتونه هیچ غلطی کنه تمام

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
ن بلاک کردم ولی باز با ی خط دیگ میاد مطمئنم پسره منو دیده بود ایدیمم پیداکرده بود شمارمم داره

بلاک کن از هرجا میاد سین نزده بلاک کن 

حتی پیامشم نخون تا یه وقت خدایی نکرده گولشو نخوری

گفتن «ولی تو قول داده بود خیلی» خیلی دردناکه...

باهاش رل بزن به درک زنش میخاست حواسش به شوهرش باشه 🤣

گر نباشد حیا و درک شعور آدمی طعنه می‌زند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو می‌شود به مرور این شعر مصداق وجود بی وجودته پلشت دوهزاری

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهر عقب مانده ات برا خودت نگهدار نگران هم نباش هیچکس باهاش نمیفته مگ اسکلی مثل تو

فقط میدونم این طرز صحبت کردن با هم جنس خودتون نیست انقد ساده دل نشکونید!  انسانیت داره از بین میره وجدانتونم مرده! 

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
2810