2777
2789
عنوان

بعد عمر بایکی جدی چت کردم فهمیدم متاهله

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 126 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینا از همون خونه خراب کن ها هستنواقعا نمیدونم با چه تفکر و عقلی همچین نظری داده ب این کاربر ا ...

عزمزمه منی که شدیدا به کارما معتقدم بهت میگم همین آدم کثیف چند ساله دیگه تایپیک میزنه که شوهرش زگیل تناسلی داره و خودشم مبتلا به ایدز

نه دوست پسر یاشوهر میخام ضرر داره خود.... بعدم تا کی

اصلا خودارضایی سیرت نمیکنه

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

2805
تو کار بر مردییی مریضی میفهمییی

چرت نگو بابا کامنت بعدیمم بخون چون فهمیدم نیازش بالاس نمیخوام خودشو به دردسر بندازه

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

اره شدی ......تو به ادمی که بگه زنش میخاست مراقب باشه به تو چه تو رل بزن باهاش چی بهش میگی ؟؟؟؟من می ...

وای من شمارو با یکی دیگه اشتباه گرفتم فک کردم همونی هستی که میگی برو باهاش رل بزن شرمندههه تروخداااا

گفتن «ولی تو قول داده بود خیلی» خیلی دردناکه...

چ ربطی داره نیاز جنسی دارم

شرایط ازدواج نداری؟ 

2810