2777
2789

بیستودوسالمه نه رل دارم ن شوهر پسره همشهریمه ده روز جدی چت کردیم منم گفتم اوه دیگ تورابطه رفتم الان میگ من زن دارم و.. بعدم گفتم باید جداشیم میگ من بازنم سالی دوبارم رابطه نداریم و.... دوست نداریم همو و...  من میخادخام کنه بلاکش کردم با خط دیگ اومد دوباره داره خامم میکنه خسته شذم از تنهایی یا تو خیابون پیشنهادمیدن که ردمیکنم خیابون جاش نیست اینم همشهریمه محل کارشم حتی میدونم املاکیه گفتمباهم اپکی میشیم خوشال بودم منم دیت و عشق بازی تجربه میکنم اما هیچچچ.... دلم گرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

بیخیال بابا خطریه 

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
باهاش رل بزن به درک زنش میخاست حواسش به شوهرش باشه 🤣

😐😐😐😐😐😐

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

2810