2777
2789

همش جزوه میدن ب ما

البته به جز یکی از درسامون

بقیه دانشگاها هم همینه؟

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
اره فرقی نداره دولتی هم جزوه میدن تازه تو ازاد بیشتر میندازن چون پول شهریه بیشتر میدی

یعنی از عمد میندازن؟

بعد یه سوال دیگه

ترم یک که هیچی دانشگاه خودش انتخاب میکنه

ولی ترم های یک به بعد چقدر احتمال داره دوباره با همون همکلاسی های ترم‌ اول بیفتیم؟

با توجه به اینکه هرکی هر درسی دوس داره برمیداره اینو از یکی شنیدم👆

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی از عمد میندازن؟بعد یه سوال دیگه ترم یک که هیچی دانشگاه خودش انتخاب میکنهولی ترم های یک به بعد چ ...

مونده به استادت چجوری باشه سعی کن اگه با یه استادی دیدی اوکی ای تدریسش خوبه از پایه درس های دیگه ات هم با همون برداری، در مورد هم کلاسیت هم شانسیه مونده که چقدر ظرفیت بدن یا همون استاد رو بخواین با هم بگیرین ما یه اکیپ هفت هشت نفری بودیم رندم تو هر ترم با یکی دو تاشون تو هر کلاس میفتادم

2805
مونده به استادت چجوری باشه سعی کن اگه با یه استادی دیدی اوکی ای تدریسش خوبه از پایه درس های دیگه ات ...

درکل چقدر احتمال داره ترم دو من دوباره این همکلاسیامو ببینم

فکر کن ٨ درس باشه ترم دیگه

ببخشید خیلی سوال میپرسم

درکل چقدر احتمال داره ترم دو من دوباره این همکلاسیامو ببینمفکر کن ٨ درس باشه ترم دیگهببخشید خیلی سوا ...

چون ترم دو هستی احتمالا ۵۰ من هم کلاسیام تقریبا تو ترمای اول زیاد مدیدم شون بعدا عوض میشدن چون درسا پایه ایه ترم بالاییا زیاد نیستن اکثرا ورودیای خودتونن

چون ترم دو هستی احتمالا ۵۰ من هم کلاسیام تقریبا تو ترمای اول زیاد مدیدم شون بعدا عوض میشدن چون درسا ...

اهان چون دوس دارم با همینا همکلاسی باشم پرسیدم.

مرسی عزیزم