2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر زنان گفت کاش یکم از زنان افغان یاد بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 37 پست
میگفتی خانوم دکتر شما که الگوت خانومای افغانن خودت چندتا بدنیا آوردی؟؟؟ ماشالا پشتوانه مالی هم که دا ...

والا بهترین کامنت

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

با این زاییدنشون تا چندسال دیگ ایزان میشه مثل پاکستان ک افغانستان بشدت کثیف بی فرهنگ همین الان شهرمارو ببینی دلت میخاد بالا بیاری از حجم کثیفی و بی فرهنگی 

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با این زاییدنشون تا چندسال دیگ ایزان میشه مثل پاکستان ک افغانستان بشدت کثیف بی فرهنگ همین الان شهرما ...

خدا بزنه به کمر مسئولان بی‌عرضه و خاکبرسر ما

خدایی افغانی‌ کثیف و شلخته من ندیدم 

ولی بی‌فرهنگ و پرجمعیتن.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
2805
خدا بزنه به کمر مسئولان بی‌عرضه و خاکبرسر ماخدایی افغانی‌ کثیف و شلخته من ندیدم ولی بی‌فرهنگ و پرجمع ...

بدذااتن حالا میخاد تمیز باشه یا کثیف کارگر باشه یا طلا فروش دیدی یکم پشتشون گرفتن چطوری هار شدن 

دارن گند میزنن ب فرهنگ ایرانی 

تبریز نگاه کن چقدر تمیز وشیکه چون یدونه افغانی نداره من تهران اومدم خدایی تعجب کردم از حجم این افغانی ها

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
بدذااتن حالا میخاد تمیز باشه یا کثیف کارگر باشه یا طلا فروش دیدی یکم پشتشون گرفتن چطوری هار شدن دارن ...

شیرازم شده کابل کاش برن برگردن خراب شده‌ی خودشون