2777
2789

امام رضا تو مشهد ولیعهد بود کسی دنبالشون نبوده که بخوان جایی قایم بشن چرا چیزایی میگید که حتی ممکنه کفر به حساب بیاد بعنی اون بچه ای که الان به دنیا میاد برای ۱۴۰۰سال پیش داره مجازات میشه تازه اگه این روستایی که میگی واقعا وجود داشته باشه

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
عزیزم مشهد جای خواب با قیمت ارزون سراغ نداری برا همسرم میخوام

سمت حرم اونورا سوئیت پیدا میشه

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک روستا هم تو‌مشهده که همه شون کوتوله هستن

تو مشهد فکر نکنم باشه سمت بیرجنده اون روستا و مال قدیم بوده الان قدشون درست شده دیگه🤣🤣

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  زندگی فقط صدسال اولش سخته خیلی ناراحت نباش😂 
2805
وای چه چرتو پرتا😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وقتی ن دیدی ن شنیدی تهمت نزن 😐😐😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
دماغشون یا بینایشون کدوم؟؟؟

مگه دماغ با بینی فرق میکنه عجبا😐😐

تو مشهد فکر نکنم باشه سمت بیرجنده اون روستا و مال قدیم بوده الان قدشون درست شده دیگه🤣🤣

نه نشدن روستای ماخونیک

دوستم سال ۹۴ پایانامه ش رو روی روستاییان اونحا برداشت....همه ش اونجا بود

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
خب ادمای اون منظقه رو دیده همشون بینیاشون کجه😐😐😐😐

عزیزم مال الان در قرن ۲۱زندگی میکنیم مادربزرگت ادم قدیمی و چندان باسوادی نیست ولی تو عقل داری یکم ازش استفاده کنی بد نیست🌹👍🏻 پس جایی ک مردمش همه قدکوتاهن باید بگن خدا زده تو سرشون دیگه قدشون رشد نکرده؟با علم ژنتیک آشنایی اگر نداری میتونی چهارتا کتاب بخونی علتشو بفهمی🌹👍🏻

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  زندگی فقط صدسال اولش سخته خیلی ناراحت نباش😂 
نه بابا کجا بینی هاشون کجه چرا حرف در میارین از خودتون

حرف درنمیارم مادربزرگم دیده حتی اون روستاهم رفته شما وقتی باور نداری لازم نیس بیای تاپیک😐😐

روستای کیگا در نزدیکی امامزاده داود تهران هم میگن چشم مردمش چپ یا لوچ هست چون مخفیگاه امامزاده داود رو اطلاع دادند و با چشم اشاره کردند... این شایعات مربوط به دوره قدیم بوده که علم پیشرفت نکرده بوده ما نباید این خرافات رو اشاعه بدیم چون از عدالت خدا بدور است که چند نفر یک کار بدی رو انجام داده باشند و خدا چندین و چند نسل بعد رو همچنان مجازات کنه... این موضوع فقط مربوط به ازدواج های فامیلی در روستاها و مشکلات ژنتیکی میشه.

نه نشدن روستای ماخونیکدوستم سال ۹۴ پایانامه ش رو روی روستاییان اونحا برداشت....همه ش اونجا بود

خب ۹۴که مال ده سال پیشه قدشون در حد ۱.۴۰بوده که با قدبلندت ازدواج کردن الان بهتر شدن🤔ماخونیکم مال خراسان جنوبیه 

2810