2777
2789
عنوان

نمخام جواب تماسشو حتی بدم هعی

53 بازدید | 7 پست

مادرشوهرم الکی بی دلیل منو‌جایی دید اخماااش توهممم اصن محلم نداد بعد از اقواممونم بود اونجا واضح فهمید بعد رفتنش گف مادر شوهرت سرسنگین بود باهات چیزی شده؟گفتم نه والا هیچی من عادت ندارم جلو فک و فامیل کلن توهین کنم ولی دلم گرفت خب منکه کاریش نکردم چیزی نگفتم همشششش موجیه الان داشت زنگ میزد دلم نکشید جواب بدم اخه خودش کار داشته باشی زنگ بزنی دلش بخاد جواب میده دلش نخاد نه مثلن بعد چن روززنگ میزنه میگه کار داری فلان روز؟؟؟😐😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بی خیال دختر جواب ندهبعدا هم پرسید بگو متوجه نشدم شماره ش هم پاک کن لگو بعدا ببین بهم زنگ نزدی

اصن یه اخلاق خیلی بدی داره خیلی بد همش دوس داره بگه من تمیزم من غذاهام خوشمزس من با سلیغم ولی منو‌با خاک یکسان کنه

اصن یه اخلاق خیلی بدی داره خیلی بد همش دوس داره بگه من تمیزم من غذاهام خوشمزس من با سلیغم ولی منو‌با ...

میفهم گلم ولی با این چیزها ناراحت نکن خودت رو

اینجوری به هدفش میرسونی

اون عقده آیه تو خانمی رو ثابت کن