maral_____asali مدیر استارتر عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 994 عنوان خوش بحال اونایی ک پولدارن😐 213 بازدید | 41 پست نگید مهم نیست همههههه مشکلات من جز یکیش با پول حل میشه😐امروز رفتم زن داداشم طلاشو خواست بفروشه رفتیم طلا فروشی ی خانمی اومد ۲ میلیارد پول کشید ی تیکه طلا گرفت برداشت بدون هیچ استرسی خیلیم راحت و اسوده😐😂حسودیم شد آقا من منتظرم یارانه بیاد ۵۰۰ تومنه مارالتونم،❤ هلیل ابراهیم کاراسو😎❤ برام دعا کنید امروز | 13:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kh_ziba عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 2588 اره بخدا،خداکنه یه روزی قسط وقرضای ماهم تمام بشه،نمیگم خیلی پولدار درحدی که با خیال راحت خرج کنیم
maral_____asali مدیر استارتر عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 994 برای من همه ی مشکلاتم حل میشه. پول میخواممممممم🥲🤭 😐کار میکنی؟ مارالتونم،❤ هلیل ابراهیم کاراسو😎❤ برام دعا کنید
ریاضیییی عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 1528 عزیزم شاید تلاش کردن و رسیدن به اونجاباورکن ماها فقط نتیجه رو میبینیم.انشالله ک خدا ب همه مون برکت بده
h_85 عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 1988 آخه چرا دروغ میگید.مگه میشه ۲میلیارد کارت کشید.شما کیو خر فرض کردین.خدا خیرتون نده،نسلتون ازبین بره اگه یه نفر مزخرفاتتونو باور کنه،چی!!!بیشعورهای ع ضی آشغال.
j_fati_j عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1235 چجوری دومیلیارد اونم کارت کشید شوتیام🤏🫴 دور ور ما ادعا ممنوع
maral_____asali مدیر استارتر عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 994 آخه چرا دروغ میگید.مگه میشه ۲میلیارد کارت کشید.شما کیو خر فرض کردین.خدا خیرتون نده،نسلتون ازبین بره ... 😐اینو الان با منی؟بی فرهنگ 😐 مارالتونم،❤ هلیل ابراهیم کاراسو😎❤ برام دعا کنید
j_fati_j عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1235 آخه چرا دروغ میگید.مگه میشه ۲میلیارد کارت کشید.شما کیو خر فرض کردین.خدا خیرتون نده،نسلتون ازبین بره ... حرفاتو قبول دارما ولی بیاحترامی نکن شوتیام🤏🫴 دور ور ما ادعا ممنوع
ایلنا۱۳۹۴ عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 1302 عزیزم شاید تلاش کردن و رسیدن به اونجاباورکن ماها فقط نتیجه رو میبینیم.انشالله ک خدا ب همه مون برکت ب ... نمیدونم اخه کجا کار کنیم که به همچین پولی برسیم اصلن حسود نیستم ولی اگه ماهی ۵ تومن میتونستم از زحمت خودم داشتم راصی بودم
maral_____asali مدیر استارتر عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 994 چجوری دومیلیارد اونم کارت کشید 😐من چبدونم کارتشو داد طلافروشه هم کشید مقصر منم؟ مارالتونم،❤ هلیل ابراهیم کاراسو😎❤ برام دعا کنید