2777
2789
عنوان

چادرمو برداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 110 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مانتوهای عبایی خیلی خوشگل توبازار هست ازونا استفاده‌کن‌و‌به خونوادت‌منظقی بگو‌من حجابمو‌خواهم داشت منتهی چادر دستو‌پامو میگیره .جنگ‌نکن فقط با زبون خوب صحبت کن

2805

عزیزممم یاد خودم افتادم منم چند سال پیش چادرمو گذاشتم کنار خییییلی ب مامانم فشار اومد خیلی دعوا کردیم و استرس و اینا تحمل کردم ولی واقعا ارزششو داشت و الان با آرامش میرم بیرون، چند وقتی تحمل کن ولی یک عمر راحت باش ، اینام بعد مدتی براشون عادی میشه هیچکی اندازه مامان من اذیت نشد بمیرم براش ولی خب حرف یه عمر بود نمیتونستم تا اخر عمر کاری ک دوست ندارمو بکنم

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچ کاریت نمیتونن بکن بعد چند مدت هم عادت میکنن 

از اعتقادات خودشون استفاده کن بگو اجبار کنزد از دین زده میشم گناهش پای شماست 

اما بدون چادر هم حجابتو رعایت کن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

خودم مانتویی هستم و دخترهام چادری، درسته پوشش هر کسی به خودش مربوطه ،اما حواست باشه جنجال به پا نکنی، کاش یه طوری پدرت رو با آرامش رای میکردی ،

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

آره منم اولش با عبا میگشتم چادرای مدرن مثلا از این شال دار کلاه دارا میپوشیدم شال و کلاهشو مینداختم میشد مثل مانتو بعد کم کم دراوردم مانتو بلند میپوشیدم بعد بلنده شد متوسط😁😁

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربردش کجاس مثلا

برای اینکه وقتی دین نداری اجباری نیست اسلام رو انتخاب کنی 

نه اینکه وقتی اسلام رو انتخاب کردی نصفش رو برداری نصفش رو انجام بدی بقیه آیه رو هم ترجمه کنید قد تبیین رشد من الغی 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند 
عزیزممم یاد خودم افتادم منم چند سال پیش چادرمو گذاشتم کنار خییییلی ب مامانم فشار اومد خیلی دعوا کردی ...

دقیقااا 

نمیتونم بخاطر حرف بقیه خود واقعیم نباشم

مامان بابامم بیشتر نگران حرف بقین 

از صب فامیلا میبینن منو با تعجب نگا میکنن😂

الان خوانوادت کنار اومدن؟

مگه هنوزم هستن پدرایی ک گیر چادر بدن!!!

از اون بدتر مادرشوهرایی که گیر میدن 

من چادری بودم با راضی کردن شوهرم و خواسو خودم برداشتم مادرشوهرم میخواست خودشو خفه کنه .از اونور هی میخواد رو مغز دخترگ کار کنه اونو چادری کنه واسه بچه ۴ساله تولد چادر خرید 

من که میدونم این کاراش از رو لجه 

منم چادرو قایم کردم بچم نبینه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

با کمی تصرف و تلخیص و اصلاح البته دو گزاره که پشت هم آوردید رو نقل می‌کنم:

۱-استایل و حجاب هرکس به خودش مربوطه

۲ـدوستان راهنمایی کردن گفتن استایل خودته، کسی حق نداره تصمیم بگیره.

ظاهراً مرشد و راهنمای شما (دوستان) از بین افرادی که تأییدتون می‌کنند انتخاب می‌شن و دنبال مهر تایید بر اعمال (به ظن والدینتون و... ناصواب)  خودتون هستید...

در صورتی که دوست دلسوز اولین منتقد و ناهی و ناصح فرده! حداقل می‌شه به انتخاب همنشین و دوست نجیب و متین توصیه‌تون کرد!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
2810