2777
2789
عنوان

چادرمو برداشتم

1050 بازدید | 109 پست

سلام خانوما

من تو تاپیکهای قبلم گفتم از چادر خوشم نمیاد و نمیتونم جمع کنم پدر و مادرم اجبارم میکنن سرم کنم بخاطر اینکه کل فامیل چادرین و مذهبی

( خانومای مذهبی پست نزارید استایل و حجاب هرکس به خودش مربوطه)

بعد دوستان راهنمایی کردن گفتن استایل خودته کسی حق ندارع تصمیم بگیره منم از دیروز چادرمو دیگه سرم نکردم

بعد امروزم مامانم اینا میخاستن برن بیرون بعد کلی بحث و جنجال با مامانم بدون چادر اومدم باهاشون (بابام نبود سرکاره)

خلاصه بابام زنگ زد خیلی عصبی گفت بزار من شب بیام خونه . .

نمیدونم قراره چی بشه دعام کنید😂

بهرحال من یه انسان مستقلم حق ندارن واسم تصمیم بگیرن😅

منم این دورانو گذروندم 

خونم کردن تو شیشه تا تونستم راضیشون کنم بدون چادر برم خیابون

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چادر خیلیم خوبه بچها

ولی چیزیه که باید باید با خاست قلبی خودت بری سمتش نه زور و اجبار دیگران 

اونطوری دیگه ارزشی نداره 

لطفا عقاید خودتونو به کسی تحمیل نکنید بخصوص بچه هاتون 

بزارید خودشون انتخاب کنن

مگه هنوزم هستن پدرایی ک گیر چادر بدن!!!

اره هست 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....

پای خواستت بمون 

از الان نتونی خونه ی پدرت از ساده ترین حقوقت دفاع کنی فردا تو زندگی هم توسری خور شوهر میشی 

خواستت یه خواسته ی غیر معقول نیست 

ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️
2810