2777
2789

شوهرم به رای طلاق اعتراض زده بود تا همین اواخر هم میگفت طلاقت نمیدم بازم اعتراض میزنم اظهار ندامت میکنم  کلا پشیمون شده بود راضی به طلاق نبود 

منم خسته شده بودم دو ساله زندگی درست و درمونی ندارم کلی دعا و نذر که این اعتراضشو پس بگیره دیگه کشش نده 

یهو دیروز پیام داد اعتراضمو پس گرفتم نه توضیحی نه درخواستی چیزی اولش باورم نشد امروز ابلاغیه اومد که رای قطعیه الانم دنبال نوبت محضرم 

بابت شوهرم ناراحت نیستم یعنی دلتنگی و اینا اصلا خداروشکر پشیمون هم نیستم ولی خوشحال هم نیستم اینکه یه سری ها میگن حس رهایی داریم و خوشحالیم من نمیدونم چرا اینقد بی حسم فکر میکردم خوشحال میشم ولی حس خاصی ندارم طبیعیه؟

تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴

آره طبیعیه همین حس دلتنگی اینام نداری خوبه

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
آره طبیعیه همین حس دلتنگی اینام نداری خوبه

دلتنگ که اصلا نیستم اینقدر آزارام داده که متنفرم از یادآوری گذشته و کاراش تا جایی که بتونم اصلا بهش فکر نمیکنم ولی همون حس تنفر شدید هم خیلی زندگیمو مختل کرده بود که خداروشکر اونم ندارم

تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴