2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب مگه تو سنتی با هم آشنا نمیشن؟از اون حرفها بودا

دقیقا

الان دیگه سنتیا مثل قبلا نیست 

بعداز خواستگاری دختر و پسر یه مدت باهم رفت و امد میکنن بعد ک همو می‌شناسنن ازدواج میکنن

یسریا تصورشون از سنتی سنت ۶۰ سال پیش ک عروس و دوماد سرسفره عقد بعداز محرم شدن همو می‌دیدن

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  
2805
خب مگه تو سنتی با هم آشنا نمیشن؟از اون حرفها بودا

خیر دوست عزیز شما کلا معنی کلمه سنتی رو کاملا نمیدونی!

سنتی یعنی مثلا صغری همسایمون میخواد برای بچه داداشش زن بگیره،به داداشش و زن داداشش میگه همسایمون یه دختر داره خیلی خوبه فردا بیا بریم خونشون حرف بزنیم،صغری داداشش غلام و زن داداشش کلثوم اکبری ساکن ساری رو بر میداره میاد خونمون،و بعد پدر مادر من راضی میشن دو جلسه فردا و پس فردا با بزرگتر ها میان و ما یک شنبه میریم عقد میکنیم،این رو میگن سنتی😂💚

خیر دوست عزیز شما کلا معنی کلمه سنتی رو کاملا نمیدونی!سنتی یعنی مثلا صغری همسایمون میخواد برای بچه د ...

کلثوم اکبری😂

دقیقا منم همینطوری ازدواج کردم خداروشکر راضیم از انتخاب و ازدواجم

ببین توی همین تاپیکم ک بخونی یسریا از سنتی ناراضی بودن یسریا از اینکه دوست بودن و ازدواج کردن

پس نمیشه مطلقا گفت یه روش اشتباهه 

توی هردو مورد ب یک میزان ریسک وجود داره

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  
کلثوم اکبری😂دقیقا منم همینطوری ازدواج کردم خداروشکر راضیم از انتخاب و ازدواجمببین توی همین تاپیکم ک ...

خخ اره همون کلثوم اکبری ساکن ساری بعد تو زندگی بیفتن میان تایپیک میزارن کلثوم اکبری جنون دست داده🤣🤣🤣

اره دقیقا من هم داشتم اتفاقا همین الان میخوندم که بعضیا حتی از ازدواجی که قبلا اشناییت داشتن هم ناراضی ان،ولی یه چیزی بگم؟ذات ادما و روی واقعیشون هیچ وقت اسکار نمیشه وقتی توی زندگی بیفتی میفهمی طرفت چیه،کار به سواد و تحصیل و شغل اینا ندارم مثلا طرف از همه لحاظ اوکیه خانوادش خوب میگن شغل خوبی داره ولی وقتی دست و بزن داره،اخلاقش بده بد دهنه ادم باید چیکار کنه چون ادم از بددهنی و دست و بزنش که خبر نداشته

به هر حال خوب و بد هست

خیر دوست عزیز شما کلا معنی کلمه سنتی رو کاملا نمیدونی!سنتی یعنی مثلا صغری همسایمون میخواد برای بچه د ...

سنتی یعنی یک نفر واسطه میشه ودختر وپسر رو باهم آشنا میکنه دختر وپسر هم یکی ودو ماه باهم به قصد آشنایی معاشرت میکنن و اگر دیدن که تفاهم دارن خواستگاری وبقیه مسائل پیش میاد 

اینی که شما گفتی برای دوران قاجار هستش

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
سنتی یعنی یک نفر واسطه میشه ودختر وپسر رو باهم آشنا میکنه دختر وپسر هم یکی ودو ماه باهم به قصد آشنای ...

اقا حالا تو این زمونه ده سال همو میشناسن ازدواج میکنن اخرم به طلاق میرسه وای به حال اشنایی های یکی دوماهه🤣اصلا مگه یکی دوماه رو اسمش رو میزارین بازه زمانی برای اشنایی؟

الان اسم و فامیلشونم اشتباه میگن تازه یه سال طول میکشه میان میگن اسم اصلیم اینه

ذات اصلی و اخلاق و هزاران چیز دیگه تازه بعد ازدواج مشخص میشه

🤣🤣🤣🤣لخظه به لحظشو صحنه سازی کردم

دقیقا با جزئیات توضیح دادم حتی زمانی که تایپ میکردم با خودم گفتم فردا و پس فردا جمعه و شنبه میشه که دو جلسه با بزرگترا بیان پس عقد میفته روز یکشنبه🤣🤣🤣وای خدا مردم از خنده🤣🤣🤣🤣

اقا حالا تو این زمونه ده سال همو میشناسن ازدواج میکنن اخرم به طلاق میرسه وای به حال اشنایی های یکی د ...

معموما تو دوستی‌ها دختر وپسر فقط تو خیابون همدیگرو میبینن و خانواده ها رو نمیشناسن اما در سنتی  با صلاح دید خانواده خونه ی همدیگه هم میرن وبا خانواده ها آشنا میشن  به خاطر همین ازدواج در سنتی کمتر به طلاق میرسه من گفتم یکی دو ماه اما بستگی داره شاید تا چند ماه هم  دوران آشنایی طول بکشه 

هم من وهم خواهرم به صورت سنتی ازدواج کردیم  من ایرادی در سنتی نمیبینم نظر شما عشقهای خیابونی هست اما به نظرم من سنتی دوام بیشتری داره

معموما تو دوستی‌ها دختر وپسر فقط تو خیابون همدیگرو میبینن و خانواده ها رو نمیشناسن اما در سنتی با ص ...

چرا قضاوت میکنی؟نظر شما خیابونیه یعنی چی!

برای انتخاب پارتنر اکس همسر وسواسیت به خرج بدیم کسی که تو خیابون پارتی پارک پیدا بشه دوومی نداره

مگه هرکی یکیو پیدا کرده از تو خیابون همو دیدن؟چه ربطی داره اخه

شما دیگه نیتز نیست مارو نصیحت کنید من خودم یه بار طلاق گرفتم ازدواجمم سنتی بود به شدت پشیمونم هیچ اشناییتی نداشتم تحقیقاتم میگفتن خوبه،اونایی که ازشون تحقیق کردیم از دست و بزنیش باخبر بودن؟یا از اعتیاد های یواشکیش؟یا از اینکه چندین نفر رو صیغه کرده بوده؟اخر هم من سر خیانت جدا شدم!یا اینکه از بددهنیش؟از بی حرمتی هاش ؟از کلاهبرداری هاش بله ازدواج سنتی همینه من هم سه ماه حرف زدم ولی هیچیش و نفهمیدم ولی بزار ازدواج با اشناییت میبود بالاخره قلقش دستمون میومد،اخلاقش ذاتش نقطه قوتاش ضعف هاش

بیخیال بابا داریم براچی زور میزنیم!براکی براچی چیو ثابت کنیم

ازدواج کنین ماشالا به همتون ازدواج خیلی خوبه😆

دقیقا با جزئیات توضیح دادم حتی زمانی که تایپ میکردم با خودم گفتم فردا و پس فردا جمعه و شنبه میشه که ...

واااییی😂😂😂چقد حس بدیهههه ...دقیقا یه خواستگار اومد خونمون باباش گفت فردا با پسرم برو آزمایش خون 💩

چرا قضاوت میکنی؟نظر شما خیابونیه یعنی چی!برای انتخاب پارتنر اکس همسر وسواسیت به خرج بدیم کسی که تو خ ...

خب شما به روش صغری ازدواج کردی و تو ازدواجت هم به مشکل برخوردی دلیل نمیشه بگی ازدواج سنتی غلطه 

شما دوست نداری ازدواج نکن

2810