2777
2789

گفت وقتی ای یو آی و آی وی اف کرده باشی دیگه باردار طبیعی یا با دارو نمیشی تموم!

همیشه خداهم عفونت امانمو بریده...

بنظرتون دیگه سرنوشتمو همینجوری بپذیرم؟

یبار یه فالگیر بهم گفت بعد۷سال میاری هنوز ۶ساله...

شوهرم دیگه اصلا منو دوست نداره ...

البته اینم مهم نیست ...

دیگه هیچی مهم نیست...

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

من بار اول ای یو ای کردم نشد بعد دو سه ماه بعد طبیعی با کلومیفن فقط باردار شدم دکتر چرت گفته

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
عفونت چی ؟تنبلی تخمدان داری

عفوت قارچی گه‌گاهی دارم با تنبلی دیگه همه چی برام بی ارزشه تو زندگی حتی زندگی 

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

وا

من بعد iui طبیعی باردار شدم

تازه دکترم گفته بود دیگه طبیعی اقدام نکن با ivf هم درصدش کمه باردارشی جفتمون ضعیف بودیم 

ببین هرچی خدا بخواد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

درکت میکنم مردا که اصلا یسرایشون همینن سرد میشن بخاطر این مسائل بنظرم رها کن بعدم دکترا زیاد حرف مفت ...

زیاد اهمیت نده تو راهتو برو ادامه بده ناامید نباش ولی زندگیم بکامت تلخ نکن

عجله نکن همسایه من بعد 25 سال آورد تو ک حالا اولشی لذت ببر از زندگی در کنارش دکتر برو حتما باردار می ...

عزیزم بابام ۵۰سالگی مرد من بعداز ۲۵سال میخوام چکار دیگه زنگوله پای تابوت؟

2810