2777
2789
عنوان

یعنی هیچ کس اینجا ژل گونه نزده

206 بازدید | 30 پست

اگ نزدین پست نزارین ازم سوال بپرسین یا سوال داشتین تاپیک قبلم برید اینو پاک کنم الکی تاپیک های بی موردم زیاد نشه ☹️خودم سوال دارم .میام تاپیک میزنم بقیه سوال میپرسن 🙂

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه تزریق نداشتم 

ولی دوستم سیب گونه رو تزریق کرد خوشگل شده یکی دیگه ازدوستان کات گونه زده عالی شده . ۱ و نیم سی سی تزریق کرده.

ولی گونه رو حتما جای خوب و مطمئن برو خیلییی حساسه و البته مقداری که باید تزریق بشه رو دکتر با توجه به صورتت مشخص میکنه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
2805
گل گاو زبون دم کن بخور گلم🤗خب بقیه هم میخوان اطلاعات بگیرن از تاپیک شماچ ایراد داره عزیزم

من اطلاعات ندارم فقط تاپیکام بالا می‌ره .دستمم درد حوصلم نمی‌کشه راستش .نیاز گل گاو زبون ندارم مرسی 

من اطلاعات ندارم فقط تاپیکام بالا می‌ره .دستمم درد حوصلم نمی‌کشه راستش .نیاز گل گاو زبون ندارم مرسی

عاشقتم یعنی دختر😁

منم دیگه چیزی نمینویسم ک پیامات زیاد نشه

موفق باشی🤗❤

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
گل گاو زبون دم کن بخور گلم🤗خب بقیه هم میخوان اطلاعات بگیرن از تاپیک شماچ ایراد داره عزیزم

بنده خدا گفته اطلاعات ندارین پست نزارین بنظرم تو بیشتر نیاز آرامش و دارو داری به دیگران و نظرشون احترام نمیزاری .نفر اول هم پست گذاشتی .ادب رعایت کن همیشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
من تجربه تزریق نداشتم ولی دوستم سیب گونه رو تزریق کرد خوشگل شده یکی دیگه ازدوستان کات گونه زده عالی ...

مرسی گلم 

من شانس نداشتم.زد تو رگم.شانس آوردم زود آنزیم زد نکروز نشد

وای چقد بد .نکروز منظورت اینه اون قسمت سیاع میشه از کجا فهمیدی رو رگ زده 

بنده خدا گفته اطلاعات ندارین پست نزارین بنظرم تو بیشتر نیاز آرامش و دارو داری به دیگران و نظرشون احت ...

لحن شما هم شبیه ایشونه

شما هم یه لیوان دم کن بخور

منم پامیشم دم میکنم🤗❤😍

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
بفرما بپرس من زدم

عزیزم من دوست دارم گونه هام برجسته بشه سری اول هر سمت دو سی سی زد هم کات گونه زد هم سیب گونه ولی بیشترش رفته بنظرم برا ترمیم چقد بزنم بمونه برام 

2810