2777
2789
عنوان

الان که مهمونا رفتن داداشم رو مثل سگ میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
والا من بیشترر دردم گرفت کمرم و سقف سرم تیر می‌کشه

😂😂😂 ببخشید خندم گرفت 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
همین کارو میکنم

اره بکن منم پسر داییم وقتی بچه بود اذیتم میکرد بد وقتی پیش من میموند مامان باباش میرقتم یه جور میزدم تا صب خوابش نمیبرد ب مامانم میگف زنگ بزن بابام بیاد عررر😂

رو مخم بود میگفتم زبونتو نیار بیرون تا آخر میآورد بیرون و می‌گفت هاپ هاپ دلستر رو لیس میزد

اون کوچولوعه هنو سنی نداره میبینی مردای خرس گنده جلو مهمون ابرو زنو بچه رو میبرن بس که جرت و پرت میگن😂حالا این دفعه رو کظم غیظ کن😂

آخ چقدر دلم تنگ شده برای اون روزا که داداشمو سگ کش میکردم کاش هیچ وقت بچگیمون تموم نمیشد و هنوزم داشتم میزدمش    بزنش و حالشو ببر      یادمه مثلا اگه بستنی برامون می‌خریدند دقیقا مثل هم مال خودم کنار میزاشتم میرفتم میزدم بستنیشو میگرفتم میخوردم میگفتم اینطوری بیشتر مزه میده تو باید بری اون یکی رو بخوری   بعضی روزا حوصلمون سر میرفت میگفتم میای دعوا بعد آخ همو میزدیم  مامانم همیشه طرف اونو می‌گرفت میگفت از هیکلت خجالت بکش و.....بهمون میگفت سگ و گربه