2777
2789
عنوان

میشه بخاطر بچه یا هر چی این مرد رو تا آخر عمر تحمل کرد بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 25 پست
خوب کاری میکنی حداقل تو زرنگ باش ،حقوقشم بریز تو کارت خودت نزار حیف و میل کنه

اره دقیقا الان تو کارت کنه بخشی رو جدا میکنم میدم طلا هر هفته بقیشم قسط و اینا

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
اره دقیقا الان تو کارت کنه بخشی رو جدا میکنم میدم طلا هر هفته بقیشم قسط و اینا

خیلی خوبه آفرین خودتو با بقیه مقایسه نکن که نمیدونم زنای دیگه این کارها به عهدشون نیست و فلان هر کی سختی و مشکلات خودشو داره ،باز از این بهتره که خانما میگن شوهرشون دستشون پول نمیده 

بهترین دین انسانیت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چه اشکالی داره با هم تقسیم کار کردین دیگه ایشون پول خوب در میاره مدیریت پول و خونه با شما 

بعضیا هم زن و شوهر میرن سرکار مدیریت خونه هم با هر دو 

به هر حال باید این وظایف تقسیم بشه دیگه 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
2805
وقتی اعتراض میکنم میگه هر آدمی تو چیزی استعداد داره تو زرنگی منم درآمدم خوبه منشی من باش فرض کن حساب ...

خوبه دیگه.. ب قول خودت سرش کلاه میزارن پس دودستی کلاتو بگی باد نبره..ب ضررخودت میشه صبوری کن

حتی امروز تو طلا فروشی من حساب کتاب و چونه هارو میزدم شوهرم دور وایساده بود😐 خرید ماشین ملک هم همین ...

بازخوبه پولش و میده

شوهرمنم دقیقا همین ک گفتی.   ی تخم مرغ. نمیتونم تنهایی بفرستم بخره سرش کلاه میره.   بااین تفاوت ک پول هم نداره.  غصه اونم باید بخورم

حالا ببین من چی میکشم بشدت بی عرضه

عزیزم خیییلی خوبه که.

شوهر من دقیقا برعکس شوهر شماس.

درآمد خیلی خوبی داره ولی نه خودش سرمایه گذاری بلده نه پولی دست من میده که انجام بدم.

پولمون همین جوری تو بانک خاک میخوره و ارزشش کم میشه.

نه طلا میخره نه خونه نه ماشین هیچییییی.

دیوونم کرده

صبح تا شبم کار میکنه

مسخرمون نکردی؟؟؟ والا کیفت کوکه تنها مشکل اینه که بی محبته 

نگا فک کن بقول همسرت منشی یه شرکتی با این تفاوت که کل حقوق و درامد  شرکت جیب منشی میره لامصب مسخرمون کردی؟؟؟؟😫 خونه ماشین همه چی بنامته حقوقش هرماه توحسابته بعد ناراحتم هستی؟؟؟؟؟ 

مسخرمون نکردی؟؟؟ والا کیفت کوکه تنها مشکل اینه که بی محبته نگا فک کن بقول همسرت منشی یه شرکتی با این ...

بخدا اصلا محبت بلد نیس دریغ از یه جانم گفتن

دریغ از اینکه یبار بگه پاشو بریم برات چیزی بخریم

دریغ از اینکه یبار در ماه بدون اینکه من بگم بگه چیزی درست نکن شام میخرم

دریغ از یه دوستت دارم

مثه مردا شدم دیگ سرد و یخ

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗