2777
2789

بیخیاله هیچی براش مهم نیس انگار پادشاهی رو تخت سلطنت و من مثه نوکر باید کارای اداریش کارای وام پیدا کردن ضامن ثبت نام وام چ بدونم خرید زمین پولشو میده و بقیش ب عهده کنه 

یعنی من زندگیو کنترل نکنم بیچاره ایم 

کل پولا و تصمیمات دست منه میگم بابا خودت مدیریت کن من مهم نمی‌کشه بذار بچه داریمو بکنم حس کنم زنم ولی چنان بعدش ضربه میخورم کل پولو حیف و میل می‌کنه 

حتی برای خرید ماشین خودم نرم ی کلاه خوشگل سرش میذارن

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

وقتی اعتراض میکنم میگه هر آدمی تو چیزی استعداد داره تو زرنگی منم درآمدم خوبه منشی من باش فرض کن حسابدار ی شرکتی مدیریت کن 

مدیر مالی کرده تو رو برا خودشمن دوس دارم و خوشم میاد از اینجور کارا

میگم من زنم نمی‌خوام برم بنگاه چونه بزنم و ماشین ببرم کارشناسی فلان میگه مگه زن و مرد فرق دارن 

کاش شوهر منم اینجوری بود، بخدا حاضر بودم پولاش دست من بود ک خودم حساب کتاب همه چیزو میکردم، ولی همه ...

حتی ملک هم من خریدم انقد کاراشو کردم آخر گف حال ندارم دنبال کاراش برم ب نام خودت کن

مدیر مالی کرده تو رو برا خودشمن دوس دارم و خوشم میاد از اینجور کارا

حتی امروز تو طلا فروشی من حساب کتاب و چونه هارو میزدم شوهرم دور وایساده بود😐 خرید ماشین ملک هم همینه انگار وجود نداره اصن فقط پولشو میده

حتی ملک هم من خریدم انقد کاراشو کردم آخر گف حال ندارم دنبال کاراش برم ب نام خودت کن

چه عالی

عزیزم اتفاقا تو دنیای مدرن امروز، باید این کارا رو بلد باشی 

چه اشکالی داره مدیریت امور مالی همسرت با تو باشه؟

برا خودتم تجربه خوبیه

چه باحاله خوبه که خونه زندگی رو بزن به اسم خودت اینطوری خیالتم راحته که به باد نمیده

ب اسم خودمه چون بهش اعتماد ندارم کلاه سرش میذارن آدم انقد ضعیف ندیدم اصلا طمع ب مالش ندارم ماهی چهل تومن درآمد داره ی روزه خرجش می‌کنه من نباشم

چه عالیعزیزم اتفاقا تو دنیای مدرن امروز، باید این کارا رو بلد باشی چه اشکالی داره مدیریت امور مالی ه ...

آخه انقد ک دیدم آقایون این کارارو میکنم برا خودم ی جور معذبم 

خیلی خوبه قدرشو بدون، مخصوصا اینکه گفتی اهل خیانت و دود و دم هم نیست

اصلا محبت نمیکنه بهم اصلا تازه من سر این ببخیالیش میخواستم کلا بکشم کنار از زندگیش بعد دیدم بقیه اینجور دوس دارن

ب اسم خودمه چون بهش اعتماد ندارم کلاه سرش میذارن آدم انقد ضعیف ندیدم اصلا طمع ب مالش ندارم ماهی چهل ...

خوب کاری میکنی حداقل تو زرنگ باش ،حقوقشم بریز تو کارت خودت نزار حیف و میل کنه 

بهترین دین انسانیت

2810