2777
2789

خواهش میکنم راهنمایی م کنید من خیلیییی پر انرژی م مخصوصا اینکه کنکورم میخونم بد فشار رومه

۱ماهی هست پیلاتسو شروع کردم

بعد ۲هفته ای هست نیاز چیز خیلی اذیتم میکنه

امروز یکی بهم گفت ب خاطر پیلاتسه ی ورزش سنگین تر برو اخه اون موقع دیگه خسته میشم نمیتونم  درس یخونم

راه حلی دارید؟

دارم دیوونه میشم😭😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اونو نمی‌دونم ولی برو پیش دکتر اعصابم روان براه داروی فلوکستین برات بنویسه که هم اضطرابت کم بشه هم ا ...

وای نه اینا عوارض دارههه😢😢😢من گرم مزاجم نیستم اخه که بگم خیلی اذیتم میکنه

نیاز چیز؟!
شوخی میکنی دیگه ... نیاز چییییز؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

خب چه غلطی کنم الان ۲هفته س دارم میمیرممم درسمم نمیتونم بخونم

والا جوابی براش ندارم برو از خدا بپرس ولی خب می‌دونم تغذیه و محیط ماثره چیزای گرمو کاکایو شیرینی زیاد نخور لباس زیر چسبون نپوش فکرتو مشغول کن سعی کن زیاد تنها نباشی

آخه پیلاتس بیشتر بدن رو از آسیب دور میکنه چطوری این مزیت پیدا شدهمربی تون بیشتر چه حرکاتی میگه

میدونم پیلاتس واقعا خوبه مربی مم خوبه

ولی زیاد خستم نمیکنه ب خاطر همین احساس میکنم فعال ترم داره میکنه و این برای من کنکوری بده

2810