2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بله واقعا. کسایی که دنبال اینن که ره صد ساله رو یک شبه طی کنن و برای داشتن یک اندام متناسب به خودشون ...

من تو این سایت کلی تاکید میکنم :

بی تجویز دارو نخورین

رژیم غیر اصولی نگیرین

هر لوازم ارایشی مصرف نکنین

جوش شیرین و نمک به دندونتون نزنین و....

اما کو گوش شنوا

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
من تو این سایت کلی تاکید میکنم :بی تجویز دارو نخورینرژیم غیر اصولی نگیرینهر لوازم ارایشی مصرف نکنینج ...

دقیقا...حتی در مورد نوزاد و بچه کوچک هم محتاط نیستند. و متاسفانه مثل نقل و نبات، آنتی بیوتیک بدون تجویز پزشک استفاده می کنند. کاش می دونستند این باکتری‌های مقاوم به درمان چه معضلی شدند...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
دقیقا...حتی در مورد نوزاد و بچه کوچک هم محتاط نیستند. و متاسفانه مثل نقل و نبات، آنتی بیوتیک بدون تج ...

هم مقاومت انتی بیوتیکی

هم از بین بردن فلور میکروبی بدن و..‌‌.

طرف بجای مراجعه به دکتر از خانمای اینجا نظر و تشخیص تخصصی میخواد

دقیقا...حتی در مورد نوزاد و بچه کوچک هم محتاط نیستند. و متاسفانه مثل نقل و نبات، آنتی بیوتیک بدون تج ...

اتفاقا الان هفته آگاه سازی به مقاومت آنتی بیوتیکیه

اتفاقا الان هفته آگاه سازی به مقاومت آنتی بیوتیکیه

چه جالب. امیدوارم جدی بگیرند. من ایران زندگی نمی کنم. اینجا غیر ممکن هست بتونید آنتی بیوتیک بدون نسخه پزشک پیدا کنید. پزشکها هم در مورد تجویز آنتی بیوتیک به شدت سختگیرند و فقط بعد از کشت نمونه از بیمار و اطمینان از عفونت باکتریایی، آنتی بیوتیک تجویز میشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
چه جالب. امیدوارم جدی بگیرند. من ایران زندگی نمی کنم. اینجا غیر ممکن هست بتونید آنتی بیوتیک بدون نسخ ...

جالبه بدونی ایران رتبه داره و مقاوم شدیم💔