2777
2789
عنوان

دست تنهام و جیگرم آتیش گرفته

243 بازدید | 29 پست

دخترم به شدت اذیت می‌کنه و وابسته س همش گریه گریه نباید جم بخورم شوهرم از هفت صبح تا هشت شب سرکاره برمیگرده اینقد خسته س شام میخوره دوش میگیره می‌خوابه خانواده خودم و شوهرم دوسم ندارن ازم متنفرن هرجوری شده با تماساشون زجرم میدن یا همش کارای گذشته شون یادم میاد الان دخترم از هفت یه ریز گریه میکرد گرسنمه بود خواستم یه چیزی بخورم نذاشت کلی گریه کردم زنگ زدم شوهرم گریه کردم گفتم دیگه زیر این بدبختی دارم له میشم همش میگفت عیب ندارد عیب ندارد کاری ازش برنمیاد اونم حق داره ولی اندازه جهان دلم گرفته اینقد تنها باشی اینقد اذیتت کرده باشن حتی نخوای یه روزم بری اونجا تازه برم کارم صد برابر میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
هیچی بدتر از این نیس که حس کنی تنهایی قلب آدمو بدجور میشکنه این حسهمسرت درکت میکنه عزیزم

درک می‌کنه اما واقعا آدم گاهی نیاز داره حداقل آخرهفته ها خانواده شو ببینه مثلا مادرت زنگ بزنه درد و دل کنی باهاش نه همش زنگ بزنه تحقیرت کنه مسخره ت کنه

باهاشون قطع ارتباط نکردی؟!

مجبوری ناچارا از کنار بچه تکون نخوری سعی کنی سرگرمش کنی همسر بنده خدا هم تا اون بیاد خونه فورا بچع رو بخوابون با همسرت درد دل کن حداقل دلت آروم شه

یه آهنگی چیزی بزار با بچت برقص بازی کنید لا به لاش به کاراتم برس به دخترم بگو کمک کنه هم بازی میکنه ...

۹ماهشه عزیزم 

از صبح که بیدار میشم همش در حال بازی و اهنگم امروز نمیتونم واقعا زمان پریودیمه توی بدترین حال ممکنم

کاملا درکت میکنم

من حتی تو این هوا هم دخترم رو میبردم پارک

بس که نق میزد حتی یه ثانیه تنها بازی نمیکرد

من از ۴ سالگی مهد گذاشتم روزی سه ساعت

بعدش که رفت پیش دبستانی و الان شکر خدا کلاس دومه

ولی همچنان تنها بازی نمیکنه و همش‌ دنبال من که حوصلم سر رفت 😡😡

2810