2777
2789
عنوان

این چادر متاسبه برا خواستگاری

167 بازدید | 23 پست

واقعی بگید ها 

همش شده گلگلی و زشت 

این؟طرح دار ها هم تو این پیج فقط هست ک زود تموم میشه همش

اگ خوب نیس نخرمش

دوملیون پولشه

و اینم در نظر بگیرید هر طرخی تو ذهن من و شما هست تو بازار پیدا نمیکنم ک بخرم 

درواقع هیجکدوم از چادرها ب دلم نیس ولی مجبورم یکیشو انتخاب کنم 

کورد نیستم :) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چه جایی هم اومدی نظر بخوای🤦‍♀️

روشنفکران عزیز الان میان به جای جواب دادن به سوالت

یه چیز دیگه میگن

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                 نیازم فریاده،ترجیحم سکوت🖤

خب بذار دیگه

دختری از دیار اهواز🫠                         کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

خوشگله 

دختری از دیار اهواز🫠                         کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐
چادر نپوش یه مانتو چیزی ک بلند باشه بپوش اخه فک کن حواست نباشه چادر بره زیر پات با چایی ها بخوری زمی ...

من چایی نمیبرم 

داداشم میبره

بعد سری قبلی نپوشیدم پشیمون شدم

ب هم خورد مامانمم گفت ترسیدن مث خودشون چادری محجبه نباشی!

کورد نیستم :) 

قشنگه

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

2810