2777
2789

شوهرم قبل من ی ازدواج داشته با ی بچه 

موقع ازدواجمم خونوادش خواستگاری من نیومدن  اما تا قبل خواستگاری با مادرش در ارتباط بودم و صبح تا شب از زن قبلی شوهرم بد میگف .. یعنی ۴۸ ساعته ها ... اما الان به شوهرم زنگ میزنه از زن قبلیش میگه ک گناه داره و فلان 😐😐😐😐😐😐😐 یا خواهر شوهرام با زن قبلیه در ارتباطن ... معلومه ... امار مارو بهش میدن ... من باید این وسط چ رفتاری با شوهرم و کلا چ رفتاری داشته باشم ؟؟؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی حرفای زندگیتو بهشون نگو که چیزی برای امار دادن نداشته باشن 

به روی همسرتم نیار که مادرش چی میگه و تو خبر داری یا نه 

حتی اگر گلو روت از زن سابقش بد یا خوب گفت واکنش نشون نده 

خیلی عادی بگو ادم بد نداریم بعضیا با کلی خوبی با هم کنار هم نمیتونن زندگی کنن اونم هر چی بوده مادر بچه تو و احترامش واجب   شما با هم خوشبخت نبودین جدا شدین الان ما با هم خوشبختیم این مهمه 

2805

چه سمممم 

واقعیت اینه شما وقتی به یک مرد بچه دار بله گفتی 

باید فکر همه جاشو میکردی چون اون بچه خط ارتباطی اون پدر مادر هست 

الان حساسیت نشون نده کاری نمیشه کرد 

نقطه ضعیف نشون بدی هروقت بخوان آزارت بدن 

می‌رن سراغ اون خانوم 

پس هیچ حساسیتی نشون نده

چه سمممم واقعیت اینه شما وقتی به یک مرد بچه دار بله گفتی باید فکر همه جاشو میکردی چون اون بچه خط ارت ...

اخه من اصلا در ارتباط نیستم با هیچکدومشون .. مادرش فقط ب شوهرم زنگ میزنه و بس

هیچی حرفای زندگیتو بهشون نگو که چیزی برای امار دادن نداشته باشن به روی همسرتم نیار که مادرش چی میگه ...

من اصلا با خونواده شوهرم در ارتباط نیستم اخه .. هیچ .. فقط مادرشوهرم ب شوهرم زنگ میزنه گاهی اوقات

اخه شوهرمم نمیگه .. بزور با مادرش حرف میزنه .. اصلا نمیره ببینش ... واقعا نمیدونم از کجا میفهمن ‌..

نمیشه که تو خونه شما دوربین نزاشتن که 

اگر اونا خبر ندارن چون شما نمیگین پس اون با یکی دیگه که از شما خبر داره در ارتباطه 

در کل حساس نشو بزار هر کاری میکنن بکنن  تو رابطه خودتو با شوهرت گرم و صمیمی نگه دار بقیه مهم نیستن