2777
2789
از بس به به چه چه کردن فقط دلم میخواد اگه بلد هستین توضیح بدین

آخی باشه😂نیم کیلو سبزی اسفناج تره گشنیز شوید میخریم خورد میکنیم میذاریم با یکم آب آروم بپزه چند حبه سیر سرخ میکنیم میریزیم داخلش دو قاشق سرخالی آرد برنج تو یه استکان آب حل میکنیم اضافه میکنیم میذاریم با حرارت کم جا بیفته و در نهایت تقریبا بی آب باشه در آخر آب نارنج تازه اضافه میکنیم نمک فلفل هم همینطور،این روش مادرمه که البته ترش تره اصیل برنج خورده ایرانی توش میریزن بجای آرد برنج

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
نوش جونت عزیزم خوش به حالت شمالی و صدای رعد و برق و شرشر بارون میشنوی

فداتبشم مهربونم ،آره واقعا زیباست هبچوقتم تکراری نمیشه برا ادم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.