2777
2789

راستش تا سه ماهگیش از نظرم خوشگل بود الانم تمام زندگیمه فقط موندم چرا عوض شد این شکلی شد بنظرتون دوباره مثل قبل میشه خیلی ب قیافه قبلش عادت کردم😭 اگه کسی از چهارماهگی بچش عکس داره بذاره و الانشو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
از اول خیلی ناز بود نمیکنه الان زشت شده ولی مثل قبلا هم نیس میترسم همینطور بمونه

احتمالا همینطور بمونه تا اخر  . چون بچه دنیا میاد تا چند ماه قشنگه . بعد چهرش یهو عوض میشه و تا اخر همون میمونه .

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

اتفاقا من دیدم بچه ها اولش قشنگن بعد قشنگتر میشن .. دختر منم هرروز یه شکلی بود یه روز به نظرم بینیش باد می‌کرد یه روز قلمی میشد الانم همه عکساش باهم فرق دارن هرچند خیلی هم بدعکسه ولی بنظرم تا چند ماه دیگه عکساشو نگاه کنی می بینی هرچی جلوتر رفته قشنگتر شده.. بعد تازه من توی فامیلمون دیدم دختری که تا راهنمایی  زشت بوده بعد یهو خوشگل شده اصلا عمل هم انجام نداده