2777
2789
عنوان

شما بودید میزاشتید شوهرتون بره زندان یا طلاتونو میفروختید

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سوسابقه میشه براش بماند از اون ضربه ای که میخوره از بی معرفتی خانومش.خب این مسخره بازیا چیه پی ...

بچه هم دارن 

به نظرتون چقد رو روحیه بچه اش تاثیر منفی می‌ذاره باباش زندان باشه 🥲💔

سه تا النگو داری دلت نمیاد بهش بدی که زندان نره اونوقت توقع داری خونه ای که داره رو بیاد دو دستی تقدیمت کنه و به نامت بزنه تو ار النگو نمیگذری اون از خونه بگذره؟؟؟؟ 

خونه پدرتون چشم و دل سیر بشین بعد بیاین شوهر کنین

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اول بذا بازداشت بشه زهره ترک بشه بعد تا پرونده تشکیل نشده طلاها تو بفروش بیارش 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
اول بذا بازداشت بشه زهره ترک بشه بعد تا پرونده تشکیل نشده طلاها تو بفروش بیارش

کی پرونده تشکیل میشه؟؟نمیخام سابقه دار بشه .ابرومم تو فامیل میره سر افکنده میشم از دست بی عقلیش

کی پرونده تشکیل میشه؟؟نمیخام سابقه دار بشه .ابرومم تو فامیل میره سر افکنده میشم از دست بی عقلیش

الان اومدم شهر دیگه فردا برمی‌گردم از بابام میپرسم بهت میگم بابام تو دادگستریه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
اوکی عزیزم ممنون

فقط اگه میشه هرچی سوال داری تو یه متن کامل بنویس

درخاست دادم اونجا بگم

باشه اونجا بنویس

2810