2777
2789
عنوان

بچه ها 🍪که گفتید نخور رو خوردم💃😁

| مشاهده متن کامل بحث + 15619 بازدید | 606 پست
😂یدونه اشکال ندارهسه اذر تولد خودشه گفته اون زمان عقد کنیم😢😂گفتم قبول نیس چرا تولد من میگه تو اسف ...

رااااس میگ بابا بزار سالگرد ازدواج با تولدش یکی باشه.....چند سالش میشه حالا خوشبخیت بشی عزیزم....

اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂یدونه اشکال ندارهسه اذر تولد خودشه گفته اون زمان عقد کنیم😢😂گفتم قبول نیس چرا تولد من میگه تو اسف ...

ایجانم😘🥺🥺♥️😂

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!#عضو اکیپ  سوگولی های سایت         الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🥺🤲😂     این گلو 👈🌹رفیق عزیزم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا @محدثه۱۴۰۱😊😍 این کیک و👈🍰 دوست عزیزم @آوا_هسدم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊 اینو👈👑 خواهر عزیزم @ملکه۴۵۵منم بهم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا😍🥰 اینو👈🧚‍♀️یه آشنای دوستداشتنی M  هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊 من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂

2805
منم نزذم سمیرا نزده فقط رویا این مشید و این چری از هممون بیشتر چیز میز زدن ،🤣🤣

عه توم مثل مایی چرا فکر میکنم اون لبارو تا یه گاز بگیرن ژلاش میپاچه بیرون 🤣🤣  منظورم بکسی نیستا ولی یه حس چندش نسبت به اون ژله دارم حس میکنم  اونه که میارن میزنن به لبا نمیدونم از کجا اومده تو ذهنم 😅 نمیدونم گرفتی یانه

اکیپ سوگلی های سایت#

گفت بود کاربر اقا بعد خودش نفر اول کامنت گذاشته بعد ما نظر میدیم میگه شما مگه مردین؟ 😂بعد استارتر ب ...

سااراااا اینقد منو اذیت نکنیند پدسگاااااااا ،🤣🤣🤣🤣

اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

نرفتی؟

ن امین اللن میاد ناهار بخوره ساعت سه میرم جلو بابامم گوشی دست نمیگیرم میشناسی ک هفته پیش زنگ زذ بهم گفت نی نی سایت پاک کن دیگ نبینم سرت تو گوشیه

2810