2777
2789
عنوان

بچه ها 🍪که گفتید نخور رو خوردم💃😁

| مشاهده متن کامل بحث + 15619 بازدید | 606 پست
همین که خوبه کافیه😂

خواهرم هر جا کم میاره میگه

بازم خداروشکر الحمدالله و گرنه والله بخدا

منم باید برای گوشیم همینو بگم

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاربر ماده😂

🤣🤣🤣🤣

چرا به فکر دوستت نیستی دعوت کنی بیاد اینجا     @ملکه455منم    

بیا عزیزم    @مادریاسام    بیا اینم تگ نشد

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!#عضو اکیپ  سوگولی های سایت         الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🥺🤲😂     این گلو 👈🌹رفیق عزیزم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا @محدثه۱۴۰۱😊😍 این کیک و👈🍰 دوست عزیزم @آوا_هسدم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊 اینو👈👑 خواهر عزیزم @ملکه۴۵۵منم بهم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا😍🥰 اینو👈🧚‍♀️یه آشنای دوستداشتنی M  هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊 من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂

بی بلا😂😂😂کثافت ممنونم

یاد حرف نی نی یار بهت افتادم خندم گرفت خخخ

اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

2805
دکتر گفت ورم هستش فقط فرم داده عکس بد میوفته بخدا خودش خیلی عالیه😂😂😂

خخب این چه عکسیه از دور بگیر صورتتو برش بزن

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

🤣🤣🤣🤣چرا به فکر دوستت نیستی دعوت کنی بیاد اینجا @ملکه455منم بیا عزیزم @مادریاسام بیا ...

تگ نمیشه انلاین نیست وگرنه میگفتم بیاد بچه باحالیه

اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

آره دیکه من یه لشکر دختر خواهر و خواهر دارماین دختر برادرمهزن داداشم خیلی خوشکله شبیه امبر هرد هستش ...

ایجانم چه خوشگله ماشالا 

خدا حفظش کنه 😍

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!#عضو اکیپ  سوگولی های سایت         الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🥺🤲😂     این گلو 👈🌹رفیق عزیزم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا @محدثه۱۴۰۱😊😍 این کیک و👈🍰 دوست عزیزم @آوا_هسدم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊 اینو👈👑 خواهر عزیزم @ملکه۴۵۵منم بهم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا😍🥰 اینو👈🧚‍♀️یه آشنای دوستداشتنی M  هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊 من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂

تگ نمیشه انلاین نیست وگرنه میگفتم بیاد بچه باحالیه

آنلاینه بگو بیاد

😂😂😂😂وای دهنتتتتتتت ، عه منم دیگه از این شبای عرفان دارم😝😂

عع عرفان یاد پسر کورده میوفتم خخخخخ فک میکنم اونو میگی خخخخ

عع عرفان یاد پسر کورده میوفتم خخخخخ فک میکنم اونو میگی خخخخ

منم میشناسمش😑😂😂😂😂

2810