2777
2789
عنوان

بچه ها 🍪که گفتید نخور رو خوردم💃😁

| مشاهده متن کامل بحث + 15867 بازدید | 607 پست

نیستی نگرانتم نکنه تعلیق شدی 🥺🥺🥺

@_fati_fati    

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!#عضو اکیپ  سوگولی های سایت         الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🥺🤲😂     این گلو 👈🌹رفیق عزیزم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا @محدثه۱۴۰۱😊😍 این کیک و👈🍰 دوست عزیزم @آوا_هسدم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊 اینو👈👑 خواهر عزیزم @ملکه۴۵۵منم بهم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا😍🥰 اینو👈🧚‍♀️یه آشنای دوستداشتنی M  هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊 من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید تحقیق کنم😂😂😂

یا خدا🤣🤣🤣🤣

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!#عضو اکیپ  سوگولی های سایت         الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🥺🤲😂     این گلو 👈🌹رفیق عزیزم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا @محدثه۱۴۰۱😊😍 این کیک و👈🍰 دوست عزیزم @آوا_هسدم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊 اینو👈👑 خواهر عزیزم @ملکه۴۵۵منم بهم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا😍🥰 اینو👈🧚‍♀️یه آشنای دوستداشتنی M  هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊 من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂

2805
سلام ملکه جونم😍❤

اووووف عجقم چطوری مزدوج شدی یا نه هنوز خخخخ خوبی دلم برات تنگ شده دیوث

اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

سلام زری جون خوبی عزیزم😍🌹در تکاپوی ازدواج😅

خوبم قربونت 

عهههه واقعا؟ واای الهی 🥺🥺😍😍😍😍😍♥️خوشبخت بشی عزیزم 

اقا زشته ک ژل دوست ندارم لبا خودم خوشگلتره خخخخخ

☹☹☹☹☹خواهر و دختر خداهر الان پیشم هستن میگن خیلی خوب شده

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

مگه چند سالته میری بوتاکس؟من بار اولم بود خیلی دو دل بودم

۲۶ 

من رو پیشنویم خیلی حساسم خیلی 

اصن دوس ندارم یه ذره بالا بره😂

بخاطر همین یکساله میزنم

خوشحالم مثل ابر تو بهار 𝙷.𝚂 🌱#جذابای_سایت

2810