2777
2789
عنوان

حقوق یا روانشناسی😣

18 بازدید | 3 پست

سلام

دوستان من از درس میشه گفت دیگه متنفر شدم انقدر دبیرستان سخت گذشت ، یکم به روانشناسی و حقوق علاقه دارم شرایط دانشگاه آزاد ندارم چون با وجود این همه هزینه نصف کلاسا مجازیه و استادا اصلا به فکر نیستن اونجا یه رشته دیگه میخوندم که چون علاقه نداشتم انصراف دادم🥲

سوالم اینه کدوم یکی از این رشته ها با لیسانس براش شغل خوب هست ، و اینکه پیام نور امتحاناشو سخت میگیره من شنیدم تستیه بیشتر و اینکه با خوندن نمونه سوال های قبل میشه پاس شد چون اگه سرکار برم نمیتونم هر روز درس بخونم 

ببخشید اگه طولانی شد🥲

دقیق نمیدونم اما بستگی به علاقه خودت داره بازم ولی خب باید ببینی میتونس محیط رو تحمل کنی مثلا برای روانشناسی باید بتونی با کسایی که افسردگی دارن یا اضطراب یا حالا هرچی رو تحمل کنی و مشکلات اونها رو بشنوی یا برای حقوق میتونی بری دادگاه و روحیت با کدوم محیط سازگار تره و اینا باید در نظر بگیری عزیزم بعد با توجه به علاقت انتخاب کنی 

عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد                       من به یاد عطر بارون زده ی گلای پونه.  میکشیدم پای خسته مو تو جاده به هوای بوی خونه.         جاده های بی کسی رو گم میکردم آروم آروم.    تن غربت رو میشستم زیر قطره های بارون

دقیق نمیدونم اما بستگی به علاقه خودت داره بازم ولی خب باید ببینی میتونس محیط رو تحمل کنی مثلا برای ر ...

فک میکنم روانشناسی بهتره ، شما راجب پیام نور میدونید چجوریه؟ مثلا قبلا میگفتن خیلی کتابای زیاد داره و سخت میگیرن الانم همینجوره؟🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک میکنم روانشناسی بهتره ، شما راجب پیام نور میدونید چجوریه؟ مثلا قبلا میگفتن خیلی کتابای زیاد داره ...

والا شهر ما دانشجو های پیام نور خیلی نمیخونن اما شنیدم به کسایی که معدل الف دارن اینجا خود دانشگاه کار میده وقتی درسشون تموم میشه بازم نمیدونم برا همه جا یکسانه یا اینجا اینجوریه 

عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد                       من به یاد عطر بارون زده ی گلای پونه.  میکشیدم پای خسته مو تو جاده به هوای بوی خونه.         جاده های بی کسی رو گم میکردم آروم آروم.    تن غربت رو میشستم زیر قطره های بارون

2805