2777
2789

شوهرم قراربود یه پولی دستش بیاد اونم با پیشنهاد همین مادرشوهرم و زنه جوری رفتار میکرد ما میگفتیم چقدر خیر خواهه و ازش ممنون بودیم دیشب فهمیدیم ک خودش داره زیرآب مارو میزنه ک مبادا اون پول دستمون بیاد😳😳!!!!!

و وقتی فهمید دستش رو شده داد و بیداد میکرد پشت گوشی شوهرمم گفت تموم شدی و دیگه نمیخوامت 

همین خانم و دخترش عروسی ما نیومدن بی دلیل بخدا نیومدن و آبرومونو بردن و الانم همه دارن میگنش اما ما راهش دادیم خونمون و دوباره بمن پرید و طعنه جهازمو ب بدترررین شکل بهم زد و فحشم داد و خلاصه دلمو دوباره شکست اما من از اول تا اخر یک کلمه بهش بی حرمتی نکردم ن تنها ب اون بلکه ب کل خانوادش چیزی نگفتم با اینکه همشون اذیتم کردن بخدا 

حالا دیشب شوهرم اعتراف کرد ک دوماه پیش مادرش بهش گفته زنت پتوهارو نمیشوره خونش تمیز نیست ظرفاشو وایتکسی نمیکنه(بخداقسم من خیلی تمیزم همه میدونن حساسم حتی لباسی روی مبلم باشه)رفته زیر کشو یخچالمو نگا کرده جایی ک خودم سالی یکبار نگاه نمیکنم!!!!هررررچی خاسته ب شوهرم گفته و گفته لباساتم اتو نمیکنه!!!!!ما رگال و کمد نداریم ک بخوام اتو کنم آویزونش کنم!!!بعد اتفاقا شوهرمم این مدت همش ب تمیزی گیر میداد نگو این بهش گفته!!!!

خونه خودش شللللخته!!!دخترش ۳۰سالشه ی جارو بلد نیست!!!

بعد پدرشوهرمم طلاقش داده زن دیگه اس گرفته با ۶۰ سال سن!!! این همش دنبال خراب کردن منه حالم بده میترسم بره پیش بقیه ام این چرتو پرتارو بگه چکارکنم؟؟

مادرشوهر منم همیشه پشتم بد میگه به دخترش اینا میگه این عروسمون بی سلیقه و کثیف و فلان من با گوشای خودم شنیدم ولی اینجوری نیست نمیخام تعریف کنم ولی همه بهم میگن خوش سلیقه و تمیز، بلاخرع مادرشوهر باید کرمشو بریزه دیگه اصلا ولی برات مهم نباشه. برای من ک مهم نیست پشت سرم چی میگن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

میدونی چیکار کن؟ الان که شوهرت باهاش قهره به هیچ عنوان نخواه آشتیشون بدی و دوباره رفت و آمد کنی ، ببین من تجربه این قضیه رو دارم اصلأ و ابدا اشتباه منو نکن بزار شوهرت قهر بمونه ، آرامش زندگی خودت رو به هم نزن 

میدونی چیکار کن؟ الان که شوهرت باهاش قهره به هیچ عنوان نخواه آشتیشون بدی و دوباره رفت و آمد کنی ، بب ...

تازه من بخاطر اینکه دلش نشکنه و قبلا گفته بود اگه برید خونه ی هووم شمارو نمیبخشم خونه هووش نرفتم دوساله!!

مادرشوهر منم همیشه پشتم بد میگه به دخترش اینا میگه این عروسمون بی سلیقه و کثیف و فلان من با گوشای خو ...

تازه من بخاطر اینکه دلش نشکنه و قبلا گفته بود اگه برید خونه ی هووم شمارو نمیبخشم خونه هووش نرفتم دوساله

تازه من بخاطر اینکه دلش نشکنه و قبلا گفته بود اگه برید خونه ی هووم شمارو نمیبخشم خونه هووش نرفتم دوس ...

منم بخاطر اینکه دل مادرشوهرم نشکنه خیلی کارا کردم و خیلی بهش احترام گذاشتم ولی همه لایق احترام نیستن