2777
2789
عنوان

هفته ی چند و چند روز برای سونو ان تی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 28 پست
عزیزم من چجور تیکر بارداری بزارم خطا میده🥺

باورت نمیشه خودمم به مشکل خوردم بچم پسره هرکار میکنم رنگ تیکر ابی کنم و تاریخ زایمان عوض کنم خطا میده😐

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
☆و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باورت نمیشه خودمم به مشکل خوردم بچم پسره هرکار میکنم رنگ تیکر ابی کنم و تاریخ زایمان عوض کنم خطا مید ...

اخی😍😂بسلامت بیاد بغلت🥳🥰🥰🥰باز خوبه داری من همش میگفتم باردار شم تیکر بزارم الانم نمیشه

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂

2805
چون ازمایشش بهم مربوطه فک میکنم نباید فاصله بیفته

مرسی عزیزم

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂

برا اینکه قبلش ببرم نشون بدم به دکتر و بعدش ازمایشگاه ها احتمالا میبندن و برا فردا صبحش میمونه.من رف ...

۲۴ ساعت فاصله نیفته اوکیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخی😍😂بسلامت بیاد بغلت🥳🥰🥰🥰باز خوبه داری من همش میگفتم باردار شم تیکر بزارم الانم نمیشه

فداتشم انشالله نی نی شمام صحیح سالم دنیا بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فداتشم انشالله نی نی شمام صحیح سالم دنیا بیاد

قربونت برم😘😘

اون دردها انقباض هستن.ونباید باشن.ولی چون خونریزی نداری خطرناک نیست اما بازم باید دکتر بری.

ممنون عصر میرم سونو صبحم زایشگا بودم آمپول زد یکم بهترم

برام دعا کن هیچکس رو ندارم اگه خدایی نکرده سقط بشه میمیرم...

عزیزم من هفته پنج رو دارم تموم میکنم، میگم چرا میگن بیشتر از ۲۴ ساعت فاصله نیفته؟ سونو و ازمایش که ی ...

منم دقیق نمیدونم عزیزم فقط میگن این دوتا مکمل همن نتایجشون باهم دیگ جواب درست میده ولی به نظرم اگر آزمایش سل فری بدی از همش بهتره