2777
2789

وای فقط فرار کن من زخم خوردم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
چیشد

هیچی نشد من از همه جا بلاکش کردم خیلی لاشی و کثافت شد 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

سطح علمی استاد رو نمیدونم چقدر هست ولی از نظر من سطح اجتماعی و شخصیتی فوق العاده پایینی دارند ایشون. میشه آدم ارتباط ساده و خوب و نزدیکی داشته باشه که علم و تجربه استفاده از واژه ها و سخن گفتن رو هم بلد باشه..

نمیدونم به عنوان استاد ایشون از نظر من دارای هیچ گونه پرستیج شخصیتی نیستند.همیشه و همه این بوده که استاد و دانشجو باید حد و حریم خاصی داشته باشند. اینکه راحت میتونید با استاد صحبت کنید و در دسترس هست خیلی خوبه اما استادهای این دوره یجوری شدن.شایدم به نوع دانشگاه و سطحش بستگی داره که اینم نمیتونه دلیل باشه.. بوده استادی که تو موسسه تدریس میکرده اما تو دانشگاه تهران و دولتی هم بوده..اما فوق العاده با پرستیج..ما قدیما جز حضوری تو اتاق اساتید و توی کلاس نمیتونستیم صحبتی داشته باشیم با استادها.یک روال بود که از ایجاد سوتفاهم جلوگیری بشه.بحث عدم اعتماد نبود. واقعا حرف از غیبت کردن و تعدادش و برنامه آینده چه ربطی به استاد داره که بخوایم راجع بهش صحبت کنیم و اجازه بگیریم و اونم جواب بده ایراد نداره..گل بانو☺️ 

قوانین میگه تا سه جلسه غیبت..نمیفهمم

من تا ارشد درس خوندم استاد اینجوری ندیدم بسیار هوله اصلا هم عادی نیست

منم ندیدم خداشاهده..شماره استاد رو مگه میشه داشت آخه!! که پیام بدی! مگه نقل و نبات بود شماره استاد.😅

نمی‌دونم چند سالته اما من سر یکی از این استادان کم مونده بود خودمو بکشم از بس اذیتم کرد . باهام تیک و تاک زد اما گفت اینا فقط برا پیشرفته خداروشکر کار به جاهای باریک نکشید اما هنوز ازش میترسم